Neste ja Hankkija, vahvat yhdessä! Kummallakin yrityksellä on vahva historia ja rooli suomalaisen elintarvikehuollon varmistamisessa

Neste yrityksenä on käynyt läpi useita muutoksia paikallisesta öljynjalostajasta kohti uusiutuvien ja kiertotalousratkaisujen globaalia johtajaa. Neste perustettiin vuonna 1948 turvaamaan itsenäisen Suomen öljyhuolto.
Hankkija on vuodesta 1905 tuottanut palveluja ja tuotteita suomalaisen maaseudun ja maatalouden tarpeisiin. Hankkijan rooli oli keskeinen mm. kylvösiemenhuollon kehittämisessä ja turvaamisessa. Hankkijan rooli osana itsenäisen Suomen huoltovarmuutta on edelleen iso.

Nesteen pitkäjänteinen kehitystyö laadukkaiden öljytuotteiden valmistamiseksi takaa tuotteiden soveltuvuuden käyttötarkoitukseensa.
Esimerkiksi NEXBTL – valmistusteknologian myötä Neste on noussut maailman suurimmaksi uusiutuvan dieselin valmistajaksi. Kovaa suomalaista tekemistä!

Nesteen turvallinen ja koko maan kattava logistiikka ja Hankkijan osaava asiantuntijamyyjäverkosto verkkokauppapalveluineen tekevät oikean tuotteen tilaamisen ja toimituksen helpoksi ja luotettavaksi. Neste ja Hankkija, vahvat yhdessä!