Kosteudenpoistaja Woods LD 40
Tuotekoodi: WOOLD40

Kosteudenpoistaja Woods LD 40

Tuotekoodi: WOOLD40

Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Tehokas kosteudenpoistaja, joka on optimoitu pyykin kuivaamiseen
LD40 tekee enemmän kuin kosteudenpoistoa - se hellävaraisesti kuivattaa puhaltamalla ja saat täydellisesti kuivan pyykin. LD -sarjaa voidaan käyttää myös kellareissa. Innovatiivisen ja energiaa säästävän tekniikan ansiosta sinä saat takaisin 780W lämmön muodossa jokaista ilmasta kerättyä litraa vettä kohti.

Sopii loistavasti tallien kuivatushuoneisiin
LD40 – kosteudenpoistaja soveltuu erinomaisesti hevosten loimien kuivattamiseen talliolosuhteissa. Hevosten loimitus on välttämätöntä suomalaisissa sääoloissa, joten kuivatettavia loimia tulee paljon. Loimien kuivattaminen voi viedä koko yön, ja usein tallien kuivatushuoneissa on apuna rakennuslämmitin. Tämä voi muodostaa paloturvallisuusriskin, varsinkin ahtaissa tiloissa, joissa loimia usein joudutaan käsittelemään. Woodsin LD40 – kosteudenpoistajalla poistat kosteuden tehokkaasti ja turvallisesti paksuista ja märistä loimista.

Fiksut ohjelmat ja digitaalinen ohjauskeskus
LD40:ssä on neljä älykästä toimintatilaa, joiden valitseminen käyttäjäystävällistä näyttöä käyttäen on helppoa: Pyykki - kuivaa pyykit kuiviksi suurella tuulettimen nopeudella. Helppo - kosteudenpoisto automaattisesti ja taloudellisesti 50% suhteelliseen kosteuteen ja pienellä tuulettimen nopeudella. Tuuletin - kun tarvitaan vain ilmankiertoa. Normaali – kosteudenpoistoa itse valitsemillasi asetuksilla.

Erinomainen kuivaus ja kosteudenpoisto yhdessä paketissa
LD40 poistaa kosteuden tehokkaasti isoista ja hankalista tiloista, samalla kuivaten nopeasti pyykin. Energiatehokkaalla puhalluskuivaus-efektillä, kosteudenpostaja torjuu homeen, hajujen ja punkkien esiintymistä. Kaikki LD – sarjan kosteudenpoistajat ovat suunniteltu toimimaan “hiljaisesti” (48-55 dB) alhaisella tuulettimen asetuksella. LD40 kosteudenpoistajassa on 11,4 l vedenkeruusäiliö, mutta sen voi liittää myös suoraan viemäriin.

Ruotsalaista laatua ja 10 vuoden takuu
Kaikki LD -sarjan kosteudenpoistajat ovat vankkoja ja kestäviä, ja niillä on 10 vuoden takuu, jos suodatin on vaihdettu vuosittain.

Ominaisuudet

TuoteLD 40-kosteudenpoistaja
Paino19,5 kg
Toiminta-alue enintään100m2
Käyttölämpötila2-35°C
Säiliön tilavuus11,4 L
Tuulettimen nopeustaso2
Mitat (P x L x K)460x345x580
Melutaso dB (A)45-55
Teho 30˚C ja 80 % r.h.250 W
Kuivauskapasiteetti 30˚C ja 80 % r.h.13 L