Töihin Hankkijalle

Hankkija Oy on maatalousalan johtava yritys Suomessa. Liiketoiminta-alueitamme ovat maatalous-, kone- ja myymäläkauppa. Hankkijan lisäksi konserniin kuulu logistiikkayhtiö Movere.
Hankkijan pääomistaja on tanskalainen Danish Agro. Danish Agro-konserni koostuu useista maatalousalan yrityksistä Skandinavian ja Baltian alueella. Konsernin visio on olla ensisijainen ja tärkein kumppani maatalouden toimijoille, ja löytää yhteistyössä asiakkaiden kanssa lisäarvoa tuottavia ratkaisuja maatiloille.

Sinustako tulevaisuuden hankkijalainen?

Odotamme avaraa mieltä ja rohkeutta hullujenkin ideoiden toteuttamiseen. Sinulla on kunnianhimoa tavoitella pilvilinnoja, mutta jalkasi ovat silti tukevasti maassa. Kaupallisena yrityksenä katsomme eduksi, jos erotat plussan ja miinuksen toisistaan.

Työkavereiksi tarjoamme hulvattoman hauskoja ja joskus omituisiakin tyyppejä, mutta aina alansa ehdottomia huippuja! Meitä hankkijalaisia on lähes 1 000 eri ammattiryhmien parhaimmistoa. Suurimman joukon henkilökuntaamme löydät Hankkijan myymälöiden asiantuntevista myyjistä, asiakasvastuullisista asiantuntijamyyjistä, konemyyjistä sekä rehutehtaiden ja siemenkeskusten tuotantohenkilöstöstä. Pääkonttorillamme työskentelee usean eri alan toimihenkilöitä ja asiantuntijoita.

Meillä Hankkijalla pääset kehittämään itseäsi muutenkin kuin pelaamalla pasianssia. Taitavalle neuvottelijalle tarjoamme mahdollisuuden työsuhdetraktoriin Tauskin c-kasetin kera.
Meillä työskentelee niin myyjiä, tuotantohenkilöstöä, kehittäjiä kuin konttorirottia. Hankkijalla olet värikkäässä ja hyvässä jengissä!

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso, millaisia tehtäviä Suomen johtavalla maatalouskaupalla on tarjottavana juuri sinulle! Toimipaikkaverkostomme kattaa koko Suomen Hyvinkäältä Rovaniemelle saakka.

 
Rekrytointi