Trainee-ohjelma

Miltä kuulostaisi trainee-paikka, jossa pääset kokemaan maatalousalaa laajasti eri näkökulmista ja kehittymään rennossa porukassa alan huippuosaajaksi?

Hankkijan 11 kuukautta kestävä trainee-ohjelma on suunnattu pian valmistumassa oleville tai pari vuotta sitten valmistuneille korkeakoulutetuille nuorille. Traineena sinut palkataan Hankkijalle vakituiseen työsuhteeseen, ja ohjelman päätyttyä työsi jatkuvat halutessasi kohti vaativia asiantuntija- tai esihenkilötehtäviä.

 

Mitä Hankkijan trainee-ohjelma sisältää?

Tarjoamme nuorille tulevaisuuden kyvyille kaksi erillistä trainee-ohjelmaa, joista voit valita sinua eniten kiinnostavan. Voit hypätä mukaan oppimaan joko vastuullisista B2B-myyntitehtävistä tai liiketoiminnan kehitys- ja asiantuntijatehtävistä.

Trainee-ohjelman aikana kehityt maatalouskaupan todelliseksi ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään eri liiketoiminnoissa ja näkemään maataloutta sekä maatalousyrittäjien bisnestä laajasta ja kansainvälisestä perspektiivistä.

Sinulle nimetään henkilökohtainen mentori, joka tukee ja valmentaa sinua koko trainee-ohjelmasi ajan. Mentori auttaa sinua rakentamaan henkilökohtaisen kehityssuunnitelman, joka sisältää kaikille yhteisiä osuuksia sekä sinulle räätälöityjä työtehtäviä. Yhteiset osiot sisältävät esimerkiksi alan messuille osallistumista sekä yritysvierailuja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luona. Halutessasi pääset myös ulkomailla järjestettävälle työharjoittelujaksolle tai opintomatkalle yhteistyössä Danish Agro -konsernin kanssa.

 

Trainee vastuullisiin B2B-myyntitehtäviin

Vastuullisten B2B-myyntitehtävien traineena perehdyt Hankkijan eri liike- ja tukitoimintoihin käytännön työn kautta ja työskentelet ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Tulet oppimaan ja työskentelemään asiantuntijamyyjän, konemyyjän tai myyntineuvottelijan tehtävässä.

Trainee-ohjelman aikana suoritat myös liiketalouden ammattitutkinnon Rastor Instituutin kautta. Etäluennot ja käytännön tehtävät sujuvat näppärästi työpäivien aikana, jolloin pääset harjoittelemaan kaupallista osaamista heti käytännössä.

 

Trainee liiketoiminnan kehitys- ja asiantuntijatehtäviin

Liiketoiminnan kehitys- ja asiantuntijatehtävien traineena tulet perehtymään Hankkijan eri liike- ja tukitoimintoihin käytännön työn kautta ja työskentelemään ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Tulet oppimaan ja työskentelemään tuote- tai kehityspäällikkön tehtävässä rehuliiketoiminnassa, täsmäviljelyssä tai konekaupassa.

Sinulle räätälöidään oma valmennusmoduuli, jonka avulla vahvistat osaamistasi Aalto yliopiston tai Jyväskylän yliopiston opintojen kautta. Voit poimia työtehtäviisi sopivia syventäviä kursseja ja suorittaa niitä osana päivittäistä työtäsi Hankkijalla.