Työharjoittelu

TET-harjoittelu

Hankkija tukee koululaisten tutustumista työelämään. Pääsääntöisesti TET-harjoittelut suoritetaan myymälöissä. Jos olet kiinnostunut tutustumaan kaupan alan työtehtäviin, ota yhteyttä sinua kiinnostavan myymälän myymäläpäällikköön.

Työharjoittelu osana tutkintoa

Hankkijalla suoritetaan vuosittain useita työharjoittelujaksoja. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ammatti- ja korkeakouluopiskelijoille. Suurin osa opiskelijoista suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun asiakaspalvelun- ja myynnin tehtävissä. Korkeakouluopiskelijoiden on mahdollista suorittaa erikoistumisharjoittelu pääkonttorillamme asiantuntijatehtävässä. Harjoittelijan toivomme opiskelevan kaupallisen-, puutarha- tai maatalousalan oppilaitoksessa. Lisäksi odotamme reipasta ja ennakkoluulotonta otetta työhön.

Kun haet työharjoittelupaikkaa, ole yhteydessä sinua kiinnostavaan toimipaikkaan ja lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Arvostamme hakemusta, josta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot opintosuorituksistasi sekä mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Toivomme hakemukseesi tietoa myös harjoittelun ajankohdasta.

 
 
Rekrytointi