Työharjoittelu

TET-harjoittelu

Hankkija tukee koululaisten tutustumista työelämään. Pääsääntöisesti TET-harjoittelut suoritetaan myymälöissä. Jos olet kiinnostunut tutustumaan kaupan alan työtehtäviin, ota yhteyttä sinua kiinnostavan myymälän myymäläpäällikköön.

Työharjoittelu osana tutkintoa

Hankkijalla suoritetaan vuosittain useita työharjoittelujaksoja. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ammatti- ja korkeakouluopiskelijoille. Suurin osa opiskelijoista suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun asiakaspalvelun- ja myynnin tehtävissä. Korkeakouluopiskelijoiden on mahdollista suorittaa erikoistumisharjoittelu pääkonttorillamme asiantuntijatehtävässä. Harjoittelijan toivomme opiskelevan kaupallisen-, puutarha- tai maatalousalan oppilaitoksessa. Lisäksi odotamme reipasta ja ennakkoluulotonta otetta työhön.

Kun haet työharjoittelupaikkaa, käänny sinua kiinnostavan toimipaikan myymäläpäällikön puoleen tai lähetä hakemuksesi henkilöstöhallintoon Piia Janssonille (Piia.Jansson@hankkija.fi). Arvostamme hakemusta, josta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot opintosuorituksistasi sekä mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Toivomme hakemukseesi tietoa myös harjoittelun ajankohdasta.

 
Rekrytointi