Hankkijan koronatiedotteet

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijalla ja tässä tilanteessa on tärkeää, että toimimme kaikki yhdessä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Teemme samalla parhaamme, että pystymme toimittamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyvin jokapäiväisessä arjessa tarvittavia tuotteita ja palveluja. Tänne päivitämme tietoa koronatilanteen vaikutuksista Hankkijan toimintaan.

Ostosten keräilypalvelu

Aloitamme väliaikaisen, etenkin riskiryhmille suunnatun palvelun myymälöissämme. Keräämme ostokset valmiiksi noutoa varten.

Tee tilaus hyvissä ajoin myymälään puhelimitse, samalla saat tiedon, milloin tuotteet ovat noudettavissa. Noutaessasi tuotteet maksa kassalle ja saat ostokset mukaasi. Mikäli olet Hankkijan tiliasiakas, lasku tulee kotiisi. Myymäläkohtaisia eroja palvelun toteuttamiseksi on, joten ota yhteyttä myymälääsi.

 

Hankkijan myymälät ovat auki ja verkkokauppa palvelee

Noudatamme myymälöissä hyvää hygieniaa

Tärkein asia, jonka voimme tehdä, on noudattaa terveysviranomaisten antamia suosituksia, neuvoja ja ohjeita. Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme pitämään käsihygieniasta erityisen tarkasti huolta ja olemme tehostaneet myymälöidemme kaikkien tilojen siivousta. Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja ohjeistuksia ja ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin, mikäli lisäohjeistusta tulee. Kaikki myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat avoinna normaalien aukioloaikojemme mukaisesti.

Näillä toimilla asioit turvallisemmin myymälässämme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi:
1. Hyvä käsihygienia. Muista käsien pesu tai desinfiointi ennen ja jälkeen myymälässä asioinnin.
2. Asioithan myymälässä vain täysin oireettomana.
3. Pidäthän vähintään metrin etäisyyden toisiin ihmisiin, niin asiakkaisiin kuin myymälähenkilökuntaan.
4. Suosi mahdollisuuksien mukaan korttimaksua tai lähimaksua.

Hankkijan verkkokauppa palvelee

 

Hankkijan verkkokaupassa on myynnissä yli 12 000 tuotetta ja niiden saatavuus on tällä hetkellä hyvä. Tarjoamme hyvän valikoiman pihan, puutarhan, ratsastuksen, lemmikkieläinten ja metsästyksen tuotteita.

Hyödynnä verkkokaupan nouto myymälästä -palvelu, jolloin toimituskulu on 0 €. Keräile ja maksa ostoksesi kotikoneellasi ja valitse lähin Hankkijan myymälä noutopisteeksi. Myymälä lähettää sinulle tekstiviestin, kun ostoksesi on noudettavissa. Voit myös tilata tuotteen edullisesti kotiovellesi.

Tervetuloa ostoksille!


 
 
MTK kulkulupa (184 KB, pdf)