Back On Track Satula Akela Bareback
Tuotekoodi: BOT25000003

Back On Track Satula Akela Bareback

Tuotekoodi: BOT25000003

Tuotekuvaus

Back On Trackin Akela Bareback satulalla pystyt istumaan lähempänä hevosta. Satula on suunniteltu myötäilemään hevosen ylälinjaa ja se joustaa kaikkiin suuntiin. Akela Bareback satulaa käyttämällä hevonen ei häiriinny ja lanne- ja lapa-alueen kuormitus vähenee. Tämä voi lisätä hevosen selän liikettä. Satula voi helpottaa hevosen liikkumista ja sillä on siten mahdollisuus nostaa selkäänsä ja asettaa takajalat voimakkaaseen asentoon kehon keskipisteen alapuolelle.

Olemme lisänneet ainutlaatuisen Welltex®-ominaisuutemme satulan vuoraukseen typpioksidien tuotannon edistämiseksi ja verenkierron lisäämiseksi. Nämä voivat lisätä lihaksen liikkuvuutta ja estää lihasjännityksiä. Täyte on valmistettu polyesteristä, jossa on sekoitus mm. SBR:ä ja villaa, joiden avulla saadaan iskuja vaimentava vaikutus. Pehmeä teddy-materiaali pehmusteen alla lisää mukavuutta. Hihnat sivuilla ovat joustavia ja vuorattu pehmeällä teddy-materiaalilla hankaumien estämiseksi. Satulassa on taka- ja etukaarissa D-renkaat.

Bareback satula tarjoaa ratsastajalle läheisen kontaktin hevosen kanssa. Bareback satulat ovat erittäin suosittuja, ja niitä käytetään muun muassa opettamaan ratsastajalle hevosen liikkumistapaa, parantamaan tasapainoa ja ratsastustaitoja. Back on Trackin Akela Bareback satula on tarkoitettu kokeneille ratsastajille. Satula voi parantaa hevosen liikkuvuutta, mikä voi häiritä ratsastajaa, jos oma tasapaino on heikko. Suosittelemme asiakkaiden ja ratsastajien arvioimaan kykyjään ja käyttämään valmentajan apua, jos Akelaa on tarkoitus käyttää tasapainon parantamiseen.