EQPro Hoof Balance 3200 g

Tuotekoodi: VIF86145

EQPro Hoof Balance 3200 g

Tuotekoodi: VIF86145

59,00 € / KPL (sis. alv 14%)

( 18,44 € / KG, sis. alv 14%)
20 kpl Verkkokaupan varastossa
Tarkista myymälöiden saldot

KPL

Toimitusaika:
1-5 arkipäivää
Toimituskulut alkaen
4,90 €
Nouto myymälästä
0 € (alle 35 kg)
EQPro Hoof Balance on monipuolinen pelletöity täydennysrehu, joka on kehitetty heikkolaatuisten kavioiden kuntoa ja kasvua tehostamaan. Se sisältää runsaasti biotiinia (hevosen päiväannoksessa 20 mg) ja lisäksi orgaanisessa muodossa olevaa sinkkiä ja kuparia. EQPro Hoof Balancen monipuolinen ja laadukas aminohappokoostumus ja sekä pellavasta että chiasta peräisin olevat omega-rasvahapot varmistavat tärkeiden ravintoaineiden riittävyyden kavioiden tarpeisiin. Hoof Balancen valkuaisen lähteinä toimivat lisättyjen aminohappojen ohella huippulaadukkaan aminohappokoostumuksen sisältämä perunaproteiini ja sinimailanen eli alfalfa.

Kaviot uusiutuvat hitaasti eli ongelmatapauksissa tuotetta suositellaan käytettäväksi vähintään 4–6 kuukautta. Yksi pakkaus riittää hevoselle noin 2 kuukauden ajaksi ja ponille noin 4 kuukautta. Matalan sokeri- ja tärkkelyspitoisuuden ansiosta tuotetta voi käyttää turvallisesti myös kaviokuumeen sairastaneille hevosille ja poneille.

Koostumus: Pellavansiemenpuriste, melassileike, omenapulppa, perunaproteiini, sinimailasjauho, chian siemen, porkkanahiutale.