Equitop Gonex 750 g

Tuotekoodi: VC18983

89,00 € / KPL (sis. alv 14%)

( 118,66 € / KG, sis. alv 14%)
2 kpl Verkkokaupan varastossa
Tarkista myymälöiden saldot

KPL

Toimitusaika:
1-5 arkipäivää
Toimituskulut alkaen
4,90 €
Nouto myymälästä
0 € (alle 35 kg)
Equitop® Gonex on hevosten nivelongelmiin on kehitetty vihersimpukkauutteeseen (Perna canaliculus) perustuva täydennysrehu. Vihersimpukkauutteen positiivisista vaikutuksista nivelterveyden ylläpidossa on olemassa lukuisia tutkimuksia ihmisillä ja eläimillä, myös hevosilla. Equitop® Gonex on täydennysrehu kilpahevosille, tuki kroonisista nivelvaivoista kärsiville tai vanheneville hevosille.

Koostumus:Sokereita 78 %, kuivattua vihersimpukkauutetta 20 %, raakavalkuainen 9 %, tuhka 4 %, raakarasva 1 %, raakakuitu < 1 %, luonnollisia makuaineita 2 %, väriaine E141 <1 %
Käyttö: Vihersimpukkauute (Perna canaliculus) sisältää runsaasti glykosaminoglykaaneja (GAG), monityydyttömättömiä rasvahappoja ja erityisen glykogeeniyhdistelmän. Nämä ovat tärkeitä ravintoaineita hevosen nivelille.
Annostelu: Päivittäin yli 500 kg painaville hevosille yksi mitallinen ja alle 500 kg painaville ½ mitallista. Yksi mitallinen vastaa noin 25 grammaa. Annetaan 30 päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Equitop® Gonex maistuu hyvin valtaosalle hevosista.
Valmistuttaja: Boehringer-Ingelheim A/S, Tanska