Hamppuöljy 3 l

Tuotekoodi: HAF001

Hamppuöljy 3 l

Tuotekoodi: HAF001
Hampunsiemenöljy sisältää Omega 6-, ja –3 rasvahapot oikeassa suhteessa (3:1) sekä myös Omega-9-rasvahappoa ja erityisesti arvokkaista gammalinoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA), joita ei ole rypsissä tai pellavaöljyssä lainkaan. Gammalinoleenihappo säätelee solun sisällä toimivien tulehduksia estävien aineiden toimintaa. GLA on tärkeä rasvahappo hevosten ruokavaliossa, sillä se vaikuttaa myös ruuansulatuselimiä suojelevan liman liikaeritykseen ja näinollen ehkäisee vatsavaivoja. Öljy on todettu vähentävän ihon kutinaa ja parantavan hevosen ihon hyvinvointia karvan kiiltävyyttä.

Öljyt ovat hevosille tärkeitä energianlähteitä niiden sisältämien rasvahappojen vuoksi. Korkealaatuiset öljyt, kuten hamppuöljy, sisältävät antioksidantteja sekä auttavat vähentämään lihasten hiilihydraattitasoja. Koska ne ovat kylmäpuristettuja ja geenimuuntelemattomia, ne tukevat hevosten hyvää kuntoa erinomaisesti. Soveltuu erinomaisesti iho-ongelmallisille hevosille ravintolisäksi sekä tuki ja liikuntaelimistön hoitoon.

Annostus: Hamppuöljyä annetaan hevoselle yleensä 0,5–2 dl päivässä kunnosta riippuen. Säilytettävä viileässä, suoralta valolta suojattuna. Myytävänä erikseen kätevä annostelupumppu.

Öljy on kotimaista Murtolan Hamppufarmin kylmäpuristamaa öljyä.