Horse Power Joint Effect 1000 ml

Tuotekoodi: FP417001

Horse Power Joint Effect 1000 ml

Tuotekoodi: FP417001

Tuotekuvaus

Horse Power Joint Effect sisältää tasapainoisessa ja tutkimustietoon pohjautuvassa suhteessa nivelten hyvinvoinnin kannalta keskeisimpiä ravintolisäaineita: glukosamiinisulfaattia,kondroitiinisulfaattia, MSM:ä sekä hyaluronihappoa. Lisäksi ravintolisäaineet ovat kätevästi liuenneessa nestemäisessä muodossa valmiina imeytymään suoraan hevosen elimistöön. Valmistukseen on käytetty lääkelaatuisia vaikuttavia aineita.

Nivelet ja niiden kestävyys ovat oleellisessa osassa minkä tahansa hevosen käyttöä. Hevosten niveliin kohdistuu voimakasta rasitusta valmennuksessa ja kilpailussa jo hevosen pelkän painon vuoksi. Rasituksesta aiheutuvat pienet vauriot voivat olla piileviä, minkä vuoksi niitä ei monasti huomata välittömästi. Yksi yleisimmistä syistä hoitoon hakeutumisessa onkin ontumavaivat, joista suurin osa liittyy nivelrikkoon ja siitä seuraavaan niveltulehdukseen eli osteoartriittiin. Nivelrustoa voidaan pitää hevosen liikkumisen ja hyvinvoinnin kannalta keskeisimpänä osana. Horse Power Joint Effect on suunniteltu ennaltaehkäisemään nivelvaivoja ja tukemaan hevosten nivelvaivojen paranemisprosessia. Valmiste sisältää tasapainoisessa ja tutkimustietoon pohjautuvassa suhteessa nivelten hyvinvoinnin kannalta keskeisimpiä ravintolisäaineita: glukosamiinisulfaattia, kondroitiinisulfaattia, MSM:ä sekä hyaluronihappoa. Horse Power Joint Effect:in sisältämä glukosamiini on KCl:nmuodossa, joka on yksi parhaiten imeytyvistä ja hyödynnettävistä muodoista. Lisäksi ravintolisäaineet ovat Horse Power Joint Effect:issä kätevästi liuenneessa nestemäisessä muodossa valmiina imeytymään suoraan hevosen elimistöön. Horse Power Joint Effect:in valmistukseen on käytetty lääkelaatuisia vaikuttavia aineita. Useat tutkimukset viittaavat siihen, että glukosamiinin ja kondroitiinin yhteisannostuksella saavutetaan synergistä vaikutusta eli suurempi vaikutus kuin yksittäin annosteltaessa. Glukosamiini ja kondroitiini ovat yksi eniten tutkituista nivelten ravintolisäaineista. Ne ovat nivelten perusainesosa, jotka tunnetaan myös kipua ja tulehdusta lievittävinä ravintolisäaineina. Kondroitiini ylläpitää nivelruston luontaista kimmoisuutta ja joustavuutta sekä vaikuttaa nivelnesteen viskositeettiin kitkaa vähentäen. Glukosamiinin on vastaavasti havaittu vähentävän nivelrustoa hajottavan typpioksidin ja tiettyjen tulehdusvälittäjäaineiden määrää.
Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaa mm. sekä nivelnesteessä että rustokudoksessa. Se on tärkeä ainesosa nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille sekä rustokudoksen rakennusaineena. Niveleen ruiskutetun hyaluronihapon oletetaan stimuloivan nivelkalvon solujen omaa tuotantoa.
MSM (metyylisulfonyylimetaani eli orgaaninen rikki) on luonnossa laajasti esiintyvä rikkiyhdiste. Rehujen prosessoinnin yhteydessä merkittävä osa siitä kuitenkin tuhoutuu. MSM tunnetaan tulehdusta vähentävästä ja kipu lievittävästä vaikutuksestaan. Vaikutusta on tutkittu sekä ihmisillä että hevosilla.

Doping 0 h.

Vaikuttavat aineet per 100 ml:
Glukosamiinisulfaatti 2KCl 10000 mg
MSM (99,5%) 5500 mg
Kondroitiinisulfaatti 628 mg
Hyaluronihappo 36 mg

Annostus:
- Aloitusannostus (3-10pv): 50 ml/pv
- Ylläpitoannostus: 25 ml/pv

Ravistettava ennen käyttöä!

Sisältö:
Vesi, glukosamiinisulfaatti 2KCl, metyylisulfonyylimetaani, hyaluronihappo, kondroitiinisulfaatti, mustikkauute, voikukkauute, lakritsijuuri, ruusujuuriuute, kaliumsorbaatti.

Horse Power Joint Effect on kehitetty ja valmistettu Suomessa.