Stiefel Lakritsijuuri hengitystiet ja ruuansulatus 600 g

Tuotekoodi: VAL5813000

Stiefel Lakritsijuuri hengitystiet ja ruuansulatus 600 g

Tuotekoodi: VAL5813000

15,90 € / PSS (sis. alv 14%)

( 26,50 € / KG, sis. alv 14%)
4 pss Verkkokaupan varastossa
Tarkista myymälöiden saldot

PSS

Toimitusaika:
1-5 arkipäivää
Toimituskulut alkaen
4,90 €
Nouto myymälästä
0 € (alle 35 kg)
Välimeren alueelta ja Länsi-Aasiasta lähtöisin olevaa lakritsijuurta käytetään sekä hengityselinten että ruuansulatusjärjestelmän tasapainottamiseksi. Stiefel Lakritsijuurella voi olla positiivisia vaikutuksia hengitysteille sen tulehduksia ehkäisevän ja tukoksia avaavan vaikutuksen vuoksi. Lakritsanjuuri irrottaa limaa ja helpottaa kramppeja ja ilmavaivoja vatsa- ja suolisto-ongelmissa. Lakritsijuuren luonnolliset makeuttajat tehostavat suola-vesitasapainoa, joka vähentää suoliston kramppeja. Annostus: isot hevoset (600 kg) n. 20-60 g/päivä, pienet hevoset n. 10-30 g/päivä, 1 rkl vastaa n. 12 g. 600 g:n pussi = noin 30 päivän annos.

Yrtit ovat luonnollinen lisä hevosen ruokinnassa. Niitä voidaan käyttää lyhytaikaisesti tai ympärivuotisesti. Yrtit eivät kuitenkaan korvaa lääkehoitoa sairastapauksissa. Keskustele yrttien käytöstä eläinlääkärin kanssa lääkehoidon aikana ja kantavien tammojen ruokinnassa.

Seuraavilla yrteillä on doping-varoaika kilpailtaessa, tarkista ajankohtaiset dopingsäädökset!
Stiefel Seos hengitysteille, Stiefel Pirunkoura, Stiefel Munkinpippuri, Stiefel Lakritsijuuri, Stiefel Gastrophyt, Stiefel Yrttiseos aineenvaihdunnalle, Stiefel Yrttiseos Immuunijärjestelmälle, Stiefel Rauhoittava yrttiseos, Stiefel Arthrophyt, Stiefel Nokkonen.