Bio N'ix 500ml voide
Tuotekoodi: FH0760

Bio N'ix 500ml voide

Tuotekoodi: FH0760

Tuotekuvaus

Bio N'ix on voide auringon ja hyönteisten aiheuttamaan kutinaan.

Voide auringon ja hyönteisten aiheuttamaan kutinaan. Lievittää ja poistaa oireita. Bio N'ix on maitomainen voide, joka lievittää nopeasti auringon ja hyönteisten aiheuttamaa kutinaa. Bentsyylibentsoaatti on aktiivinen ainesosa tuotteessa, jota käytetään ihmispuolella kutinan ja syyhyn hoitoon. BioN'ix on tehokas ihon kosteuttaja. Se estää bakteerien kasvun iholla ja siten antaa iholle mahdollisuuden nopeaan parantumiseen.

Bentsyylibentsoaatti ei ainoastaan helpota ärsyyntyneen ihon oireita, vaan sitä voidaan käyttää ennaltaehkäisyyn hyönteisten aiheuttamaa kutinaa vastaan. Parhaan tuloksen saat, kun aloitat tuotteen käytön mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Käyttöohje: Hiero ainetta kutisevaan kohtaan kahdesti päivässä. Kun ärsytys vähenee, hiero kerran päivässä ja jatka hoitoa tällä tavoin kolme-neljä kertaa viikossa. Hoidettavat alueet on pidettävä puhtaana pesemällä ne huolellisesti miedolla shampoolla, joka huuhdotaan pois runsaalla vedellä. Pesun tai rasituksen jälkeen hoito uusitaan, jotta saavutetaan paras tulos.

BioN´ixin ennaltaehkäisevä käyttö: Hiero iholle kolme-neljä kertaa viikossa keväällä ennen ihoärsytyksen puhkeamista.

Koostumus: Vesi, bentsyylibentsoaatti, setearyylialkoholi, natriumsetearyylisulfaatti, fenoxietanolil, parabeenit.