ExCellR8 jalkavoide hevosille
Tuotekoodi: VETEXCELLR8

ExCellR8 jalkavoide hevosille

Tuotekoodi: VETEXCELLR8

Tuotekuvaus

ExCellR8 on ulkoiseen käyttöön tarkoitettu voide hevosen jalkoihin ja niveliin. Se lievittää ja hoitaa luonnollisesti ylirasituksesta ja pienistä vammoista johtuvia tulehduksia ja niiden jälkitiloja hevosen kavioissa, kintereissä, polvissa, vuohisissa sekä jänteissä ja nivelsiteissä. ExCellR8-voiteen proteiiniuutteiden luonnolliset ominaisuudet tukevat terveyttä päivittäin käytettynä. ExCellR8-voiteen liposomaalinen koostumus on patentoitu. ExCellR8-voide on tarkoitettu käytettäväksi vain hevosille.

Ainesosat: Aqua (deionisoitu vesi), lääkeaaloen lehtiuute (Aloe vera geeli), metyylisulfonyylimetaani, zemea (maissi), propaanidioli, caprylic/capric triglyseridit, steariinihappo, Cetearyl alcohol, glyseriini, Prunus amygadalus dulcis (manteliöljy), Carthamus tinctorius (safloriöljy), stearamidopropyl dimetyyliamiini, lesitiini, proteiiniuute, hydrolysoitu kollageeni, glyseryylilauraatti, tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), mehiläisvaha, Citrus grandis (greippi) siemenuute, Panax ginseng uute, trietanoliamiini, kaliumsorbaatti, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini. ExCellR8-voiteen liposomaalinen koostumus on patentoitu.

Käyttöohjeet: Käytä suojakäsineitä välttääksesi voiteen imeytyminen käsiisi. Vältä suoraa kosketusta ihoon tai silmiin. Jos voidetta joutuu iholle, pese ihoalue välittömästi vedellä ja saippualla. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä tai silmähuuhteella. Ota yhteys lääkäriin, jos voidetta on vahingossa nielty tai ihokontaktista johtuvat ärsytysoireet jatkuvat.
Levitä ExCellR8-voidetta kahdesti päivässä noin 7 cm:n levyiselle alueelle nivelen kohdalle enintään seitsemän päivän ajan. Hiero voidetta huolellisesti niveltä peittävään karvaan, kunnes voide on täysin imeytynyt. Levitä voidetta kuivalle iholle noin tuntia ennen treeniä ja tunnin sen jälkeen. Säilytä voide jääkaapissa parhaan tehon säilyttämiseksi.

Terveyden ja kunnon ylläpitoon: Levitä voidetta nivelien alueelle, kuivalle iholle kerran päivässä noin tuntia ennen liikuntaa.

Varoitus: Vain ulkoiseen käyttöön, vain hevosille. Vältä voiteen joutumista hevosen silmiin. Älä käytä avoimiin haavoihin tai rikkoutuneelle iholle. Voidetta käsiteltäessä on käytettävä suojakäsineitä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 96 tunnin varoaika.