Tarjous

MicrocynAH Ihon- ja haavanhoitospray

Tuotekoodi: SYMAH84897
Tarjous

MicrocynAH Ihon- ja haavanhoitospray

Tuotekoodi: SYMAH84897

24,90 € / KPL (sis. alv 24%)

Normaalihinta: 26,50 €
( 279,78 € / L, sis. alv 24%)
tilavuus
1 kpl Verkkokaupan varastossa
Tarkista myymälöiden saldot

KPL

Toimitusaika:
1-5 arkipäivää
Toimituskulut alkaen
4,90 €
Nouto myymälästä
0 € (alle 35 kg)
Antiseptinen suihke kaikille eläimille - wound & skin care

Patentoituun Microcyn®-teknologiaan perustuva tuote iho-ongelmien ja haavojen ulkoiseen hoitoon.

Käyttöohje: Suihkuta 3-4 kertaa päivässä kunnes kohdealue on kunnossa, tai noudata eläinlääkärin ohjeita (esim. mikäli ihoärsytystä ilmenee). Haavat: poista näkyvä lika ja tarvittaessa karvat haavan alueelta. Sidettä käytettäessä kyllästä se haavan kohdalta. Huom. turvallista nuoltuna ja käytettäessä suun, kuonon/turvan, korvien ja silmien ympärillä sekä lääkehoidon tukena. Varoaika 0 vrk. Hävitetään kotitalousjätteenä. Säilytetään huoneenlämmössä poissa auringonvalosta ja lasten ulottumattomissa. Ei saa jäätyä.

Raaka-aineet: Vesi, natriumsulfaatti, natriumfosfaatti, natriumkloridi, hypokloorihapoke (Microcyn®).

Alkuperäisen ja laajalti patentoidun Microcyn®-teknologian mukaan valmistetut MicrocynAH®-terveydenhoitotuotteet eläimille ovat tutkitusti täydelliset tuotteet käytettäväksi haavoihin, naarmuihin, haavaumiin, viiltoihin, palovammoihin, ihottumiin ja kutisevalle/märkivälle iholle, kuten myös korviin ja silmien ärsytykseen. MicrocynAH®-tuotteet eivät sisällä esim. antibiootteja ja näin ollen niillä ei ole negatiivista vaikutusta antibioottiresistenssin lisääntymiseen. Lisäksi MicrocynAH® tarjoaa tarjoaa teknologian joka varmistaa hypokloorihapokkeen ylivertaisen säilyvyyden - luotettavasti.

Tutkittu - testattu - turvallinen – tehokas
MicrocynAH® on se aito ja alkuperäinen: yli 30 kliinistä tutkimusta, yli 45 patenttia (2015). MicrocynAH® on tutkituin, testatuin, turvallisin ja tehokkain hypokloorihapoketta sisältävä tuotesarja eläimille - todistetusti.

Kaikille eläimille ikään & eläinlajiin katsomatta
MicrocynAH® on eläinten terveydenhoidossa käytetty tuotesarja, jonka tuotteet ovat turvallisia käytettäväksi kaikille eläimille niiden iästä tai lajista riippumatta. Tuotteiden doping-varoaika on 0 vrk ja ne eivät kirvele.

Monia erilaisia käyttökohteita
MicrocynAH® on täydellinen käytettäväksi esim. haavoihin, naarmuihin, viiltoihin, palovammoihin, ihottumiin, silmiin, korviin ja kutisevalle/märkivälle iholle. Sopii erinomaisesti myös lääkehoidon tueksi. Itseasiassa potentiaalisia hoitokohteita ovat kaikki ne tilanteet joihin liittyvät yksisoluiset organismit kuten hiivat ja sienet, sekä bakteerit ja virukset. Laboratoriossa suoritetuissa tutkimuksissa on havaittu, että esim. biofilmeissä kasvaneissa bakteereissa Microcyn®-teknologiaan perustuvien tuotteiden on voitu todeta olevan jopa antibiootteja tehokkaampia! Tuotteet ovat turvallisia kaikille eläimille ikään ja lajiin katsomatta.

Tuotteet sopivat yhtä hyvin villi-, harraste- ja tuotantoeläimille ilman haittavaikutuksia.

Etuja jotka vain MicrocynAH® voi tarjota yhdessä ja samassa tuotteessa:
- Sopii kaikille eläimille
- Valmis käyttöliuos
- Desinfioi
- Puhdistaa
- Hoitaa
- Ei värjää (väritön)
- Ei sotke
- Ei kirvele
- Ei haittavaikutuksia
- Ei sisällä alkoholia
- Turvallinen silmille & korville
- Turvallinen nuoltuna
- Turvallista käytettäväksi myös lääkeaineiden kanssa
- Turvallista ihmisille & eläimille
- Doping varoaika 0 vrk.
- Sopii luomutuotantoon
- Todistetusti tehokkuutensa hyvin säilyttävä