Pro Plan Cat Sterilised Turkey 1,5 kg

Tuotekoodi: NES12171894

Pro Plan Cat Sterilised Turkey 1,5 kg

Tuotekoodi: NES12171894

Tuotekuvaus

Pro Plan Cat Sterilised Turkey on kastroitujen kissojen tasapainoinen täysravinto.

Sisältää OPTIRENAL® -seoksen, joka edistää munuaisten terveyttä. OPTIRENAL on tieteellisesti kehitetty ravintoaineiden yhdistelmä, joka sisältää aminohappoja, välttämättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja. Pro Plan Cat Sterilised Turkey ylläpitää kastroitujen tai steriloitujen kissojen, joilla on lisääntynyt riski saada alempien virtsateiden sairauksia, kuten virtsakiviä, virtsateiden terveyttä. Pro Plan Cat Sterilised Turkey auttaa kissaa pysymään hyvässä ruumiinkunnossa, koska tuotteessa on runsaasti proteiinia (41 %) ja niukasti rasvaa (12 %). Auttaa suojaamaan hampaita plakin ja hammaskiven muodostumiselta. Sisältää runsaasti kalkkunaa.

Koostumus:
Kalkkuna (20 %), maissigluteiinijauho, riisi, kuivattu siipikarjaproteiini, maissi, herneproteiinitiiviste, vehnägluteiinijauho, vehnäkuitu, kuivattu kananmuna, kivennäisaineita, eläinrasva, kalaöljy, uutetta, hiiva.

Ruokintamäärät, jotka vaaditaan ihanteellisen ruumiinkunnon ylläpitämiseksi, vaihtelevat riippuen kissan iästä, aktiivisuudesta ja ympäristöstä. Tarkkaile kissasi painoa ja sopeuta ruoka-annokset sen mukaan.
Pidä aina puhdasta, raikasta juomavettä tarjolla.