Jämpti Pro Maxi koiran tarhapaketti
Tuotekoodi: VIPSTP5006617

Jämpti Pro Maxi koiran tarhapaketti

Tuotekoodi: VIPSTP5006617

Tuotekuvaus

Valmiit koiratarhapaketit Jämpti Pro MAXI Kuumasinkityistä verkkoelementeistä.Tähän pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja 7 kappaletta peruselementtejä,sekä kaksi kiinnikettä / elementti.


Korkeampi MAXI-tarha
220 cm korkea MAXI-tarha sopii erityisesti alueille, joilla on paljon lunta talvella. Lumipohjan noustessa tarhan seinäkorkeus pysyy vielä pitkään riittävänä. Koira ei pääse karkaamaan ja toisaalta tarhan ulkopuolella liikkuvien petojen on vaikea päästä tarhaan.


Jämpti Pro Kuumasinkityt koiratarhat

Jämpti Pro Kuumasinkityt koiratarhat on tarkoitettu raskaaseen käyttöön. Kuumasinkitys suojaa tarhaa ruostumiselta vuosiksi eteenpäin. Kestävyytensä ja konstailemattomuutensa ansiosta kuumasinkityt tarhat ovat erityisesti ammattilaisten ja metsämiesten suosiossa.


Elementtikehikot ovat vahvaa 32 mm putkea. Verkon jokainen lanka on kiinnitetty hitsaamalla kehikkoon ja toisiin lankoihin.


Jämpti Pro -tarha on helppo koota, sen pystyttämiseen ei tarvita kuin yhtä työkalua, lenkkiavainta. Elementeistä voidaan rakentaa halutun kokoinen tarha - tarhapakettia voidaan laajentaa elementti kerrallaan erikseen saatavilla perus- ja ovielementeillä. Tarhan perustamispaikalle ei ole suuria vaatimuksia, sillä tarhan voi rakentaa myös epätasaiseen maastoon. Kiinnikkeiden kiinnityskohdat ovat vapaasti valittavissa. Elementin kehikossa käytetyn pyöröputken ansiosta tarhasta voidaan tehdä minkä muotoinen tahansa.


Jämpti Pro -tarhan ovi aukeaa sekä ulos- että sisäänpäin. Ovessa on luotettavat ja helppokäyttöiset lukot (2 kpl), jotka voidaan sulkea yhdellä kädellä tarhan ulko- ja sisäpuolelta.


Tekniset tiedot:

- Peruselementti, MAXI: Leveys 200 x korkeus 220 cm

- Ovielementti, MAXI: Leveys 200 x korkeus 220 cm

- Oven koko: 60 x 185 cm

- Oven alla oleva kynnys: 25 cm

- Kehysputken halkaisija: 32 mm

- Verkon materiaalivahvuus: 4 mm

- Verkon silmäkoko: 50 x 100 mm

Huomioitavaa! Yksi kiinnike tuo elementtien väliin 3 cm lisää leveyttä.


Takuu Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Jämpti-takuukortti (320 KB, pdf)