EasyFIND Tracker -paikannuslaite

Tuotekoodi: PSOTRACKER

EasyFIND Tracker -paikannuslaite

Tuotekoodi: PSOTRACKER

Tuotekuvaus

EasyFIND Tracker -paikannuslaite on uuden sukupolven koirien GPS-paikannin, joka on kooltaan kompakti ja paikannukseltaan hyvin tarkka. Pienen kokonsa ansiosta soveltuu hyvin kaiken kokoisille koirille sekä kissoille. EasyFIND Tracker -paikannuslaite toimii kaikkialla maailmassa. Koiran GPS-jäljittimen mitat ovat: halkaisija 45 mm, leveys 16 mm. EasyFIND Tracker ladataan USB-johdolla, joka tulee jäljittimen mukana. Laitteeseen sopiva silikonisuojakotelo myydään erikseen.

EasyFIND GPS-paikannin voidaan muuttaa lataamaan GPS-tietoja eri aikavälein, mikä vaikuttaa olennaisesti myös akun kestoon.
1. Seuranta 60 sekunnin välein: Nopea paikannustila, jossa laitteen valmiusaika on 36 tuntia.
2. Seuranta 10 minuutin välein: Standardi paikannus, jossa laitteen valmiusaika on 72 tuntia.
3. Seuranta 1 tunnin välein: Virransäästötila, jossa laitteen valmiusaika on yli 120 tuntia

Käyttöohjeet: EasyFIND Tracker toimii Aibeile-sovelluksella, jonka voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai tietokoneelle tästä linkistä. Ennen SIM-kortin asennusta, poista PIN-koodi käytöstä laittamalla SIM-kortti matkapuhelimeen ja poistamalla PIN-koodi käytöstä matkapuhelimen asetuksista. Mikäli SIM-kortissa on käytössä PIN-koodin kysely, laite ei toimi. Samaa laitetta voi seurata samaan aikaan useammalla eri laitteella. Laitteeseen voi myös muodostaa puheyhteyden sovelluksen avulla.

Lataa tarkemmat käyttöohjeet alla olevasta linkistä.