Anipuro Mini Cubes nauta 150 g
Tuotekoodi: VC45603

Anipuro Mini Cubes nauta 150 g

Tuotekoodi: VC45603

Tuotekuvaus

Anipuron makupalat ovat käsintehtyjä, terveellisiä välipaloja koiralle ja kissalle. Ne eivät sisällä lainkaan viljaa tai gluteiinia vaan ovat 100 % täyslihaa. Tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja.

Raaka-aineina käytetään vain parasta laatua olevaa lihaa, joka on Saksasta. Raaka-aineet tulevat tutuilta toimijoilta ja niiden alkuperän voi jäljittää saksalaisille maatiloille saakka. Tuotteet on valmistettu hellävaraisesti ilmakuivaamalla. Anipuron makupalat on sertifioitu IFS -laatukriteereiden (International Featured Standards) mukaisesti. Vuosittainen sertifiointiprosessi takaa korkean lihan laadun Anipuron tuotteissa.

Anipuro Mini Cubes -makupalat ovat käteviä käyttää esimerkiksi koulutustilanteissa, sillä ne on leikattu jo valmiiksi pieniksi kuutioiksi ja ovat sopivan kokoisia sellaisenaan. Ne sopivat loistavasti koulutusnameiksi, sillä yhdessä kuutiossa on vain hyvin vähän kaloreita. Tämä on tärkeää, koska koiran koulutustuokiossa kuluu makupaloja nopeasti kymmeniä. Kuutioita voi huoletta käyttää lemmikin toivotun käyttäytymisen vah-vistamiseen erilaisissa päivittäisissä tilanteissa.

Pienen kokonsa ansiosta Mini Cubesit sopivat makupaloiksi koirien lisäksi myös kissoille.

Käyttöohje:
Pienikokoiset makupalat ovat parhaita käytettäväksi koulutukseen, koska niillä voi olla lemmikin toivottua käyttäytymistä vahvistava vaikutus. Tarjoillaan terveellisenä välipalana aterioiden välissä. Valvo koirasi ja kissasi ruokailua ja pidä aina raikasta vettä saatavilla. Pakkauksen sisältämä hapenpoistaja ei ole tarkoitettu syötäväksi. Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Koostumus: 100 % naudanlihaa, kivennäisaineet, kasviperäiset sivutuotteet, Lisäaineet: Savuaromi, Ravintoaineet: Raakavalkuainen 49 %, Raakarasva 12 % Koska tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ravintoaineiden pitoisuuksissa voi esiintyä pientä, luonnonaineille tyypillistä vaihtelua. Täydennysrehu koiralle ja kissalle. Liha ja eläinperäiset tuotteet.