Koiranruoka Forthglade Christmas Dinner for Dogs 395 g

Tuotekoodi: VC45621

Koiranruoka Forthglade Christmas Dinner for Dogs 395 g

Tuotekoodi: VC45621

Tuotekuvaus

Koiranruoka Forthglade Complete Christmas Meal on suunniteltu täyttämään kaikki koirasi tarpeet.

Resepti on ravitsemuksellisesti tasapainotettu siten, että se sisältää 75 % lihaa ja herkullisia, terveellisiä vihanneksia ja marjoja viljojen asemasta. Hellävarainen valmistusmenetelmä varmistaa vitamiinien ja mineraalien säilymisen varmistaen koirasi optimaalisen terveyden pennuista senioreihin.

Forthglade Complete Meal on täysin viljaton koiranruoka, koiran kalkkuna-karpalo-palsternakka -jouluateria. Viljaton ja lisäaineeton. Erittäin maistuva, maistuu myös nirsoille koirille. 100 % luonnolliset raaka-aineet. Korkea lihapitoisuus, vähintään 75 % (ei lihaa korvaavia jauhoja tai -lientä). Sopii herkkävatsaisille. Saatavilla vain rajoitetun ajan.

Tuotetiedot:
Kostea koiran täysruoka. Täysikasvuiselle yli 1-vuotiaalle koiralle.

Koostumus: Kalkkuna (75 %), karpalo (4 %), palsternakka (4 %), mineraalit, pellavansiemenöljy (0,5 %), merilevä (0,45 %), prebiootti – frukto-oligosakkaridi, Yucca Schidigera-kasviuute, glukosamiini (50 mg/kg), kondroitiini (50 mg/kg), kamomilla, persilja, rosmariini, nokkonen. Lisäaineet (per kg): A-vitamiini 2500 IU, D3-vitamiini 200 IU, E-vitamiini 30 mg. Hivenaineyhdisteet: Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 139 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 33 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 20 mg, vedetön kalsiumjodaatti 0,8 mg.