Pro Plan All Sizes Adult Light/Sterilised Optiweight 14kg

Tuotekoodi: NES12272558

Pro Plan All Sizes Adult Light/Sterilised Optiweight 14kg

Tuotekoodi: NES12272558

71,50 € / KPL (sis. alv 14%)

( 71,50 € / , sis. alv 14%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
PRO PLAN All sizes Adult Light tai Sterilised sis. OPTIWEIGHT, kuivaravinto, runsaasti kanaa

Ylipaino voi johtaa vakaviin terveysongelmiin. OPTIWEIGHTiä sisältävä Purina PRO PLAN¨ on eläinlääkäreidemme ja ravitsemusasiantuntijoidemme kehittämä, ja sen on todistettu edistävän.terveellistä painonpudotusta. OPTIWEIGHT on todistetusti tehokas apu terveeseen painonpudotukseen ja painon ylläpitoon, sillä se sisältää runsaasti proteiinia, vähän rasvaa ja sopivasti kuituja. Tämä auttaa paremmin* koiran ruokahalun hallinnassa sekä edistää lihasmassan säilymistä ja nivelten terveyttä.
*Verrattuna Medium Adult sis. OPTIHEALTH -ravintoon.

Auttaa säilyttämään lihasmassan painonpudotuksen yhteydessä tai steriloinnin jälkeen
Sisältää runsaasti proteiinia, monimutkaisia hiilihydraatteja ja sopivasti kuitua, joten näläntunne vähenee
Yhdistelmä tärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat tukemaan nivelten terveyttä, jotta koirasi voi elää aktiivista elämää
Auttaa vähentämään painonnousun riskiä tulevaisuudessa edistämällä hoikkaa ruumiinrakennetta ja vilkastuttamalla kaloreiden kulutusta
Sisältää korkealaatuisia kananpaloja

KOOSTUMUS: Kuivattua siipikarjaproteiinia, vehnää, maissia, kanaa (14%), kuivattu juurikasmassa, soijajauho, maissisuurimoita, riisiä (4%), gluteenia, ruoansulate, kalaöljyä, kivennäisiä, eläinrasvaa.

Lisäaineet:
Ravitsemukselliset lisäaineet: KY/kg: A-vitamiini: 25 000; D3-vitamiini: 810; E-vitamiini: 550; mg/kg: C-vitamiini: 120; rautasulfaatti monohydraatti: 247; kalsiumjodaatti anhydraatti 3,2; kuparisulfaatti pentahydraatti: 49; mangaanisulfaatti monohydraatti: 117; sinkkisulfaatti monohydraatti: 417;natriumseleniitti: 0,29. Sisältää antioksidantteja.
Ravintoaineet: Proteiini: 27,0 %; rasva: 9,0 %; hehkutusjäännös: 7,0 %; raakakuitu: 3,0%