Pro Plan Large Adult Athletic OptiDigestion lammas 14kg

Tuotekoodi: NES12294638

Pro Plan Large Adult Athletic OptiDigestion lammas 14kg

Tuotekoodi: NES12294638

66,50 € / KPL (sis. alv 14%)

( 66,50 € / , sis. alv 14%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
PURINA® PRO PLAN® Dog Large Adult Athletic Sensitive Digestion sis. OPTIDIGEST® -Kuivaruoka Sisältää Runsaasti Lammasta

Jos sinulla on suurikokoisen rodun urheilullinen koira, kokeile PURINA® PRO PLAN® DOG Large Athletic Adult sis. OPTIDIGEST® -ravintoa. Tämä koiran täysravinto sisältää kaikkia koirasi tarvitsemia olennaisia ravintoaineita oikeissa määrin sen koko ja ikä huomioiden.
Koiran täysravinto suurikokoisten rotujen aikuisille, rakenteeltaan urheilullisille koirille. OPTIDIGEST®-ravinneyhdiste on kehitetty tarkkaan valikoiduista raaka-aineista, mukana vitamiineja ja kivennäisiä. Yhdistettä lisätään suurten koirarotujen ravintoon, ja se vastaa koirien kaikkiin erityistarpeisiin auttaen niitä pysymään hyvässä kunnossa.
PURINA® PRO PLAN DOG® Large Athletic Adult sis. OPTIDIGEST® -ravinto on kehitetty erityisesti edistämään mikroflooran tasapainoa, ja se on helposti sulavaa ravintoa koirille, joilla on herkkä ruoansulatus. Laadukkaita lammasta sisältävä, edistynyt koiranruoka tarjoaa lemmikillesi kaiken sen tarvitsemat ravinnon.

Sisältää korkealaatuista lammasproteiinia
Auttaa tasapainottamaan mikroflooraa
Helposti sulavaa ravintoa koirille, joilla on herkkä ruoansulatus
Parantaa ulosteen laatua

KOOSTUMUS: Lammasta (19%), maissia, kuivattua siipikarjaproteiinia, riisiä (8%), eläinrasvaa, maissinjyviä, kuivattua juurikaskuitua, soijajauhoa, maissigluteenia, uutetta, kuivattua kananmunaa, kivennäisiä, kalaöljyä.
Proteiini: 28,0 %
Rasva: 18,0 %
Hehkutusjäännös: 7,5 %
Raakakuitu: 2,0 %"
Ravitsemukselliset lisäaineet: KY/kg: A-vitamiini: 28 000; D3-vitamiini: 910; E-vitamiini: 550 mg/kg: C-vitamiini: 140; rautasulfaatti monohydraatti: 270; kalsiumjodaatti anhydraatti 3.5; kuparisulfaatti pentahydraatti: 55; mangaanisulfaatti monohydraatti: 130; sinkkisulfaatti monohydraatti: 460; natriumseleniitti: 0.32 Teknologiset lisäaineet: mg/kg: Bentoniitti (savi): 6 000; Tokoferoliuutteet kasviöljyistä: 49"