Pro Plan Medium Adult OptiDigest lammas

Tuotekoodi: NES12278098

Pro Plan Medium Adult OptiDigest lammas

Tuotekoodi: NES12278098

21,70 € / KPL (sis. alv 14%)

( 21,70 € / , sis. alv 14%)
Tarkista myymälöiden saldot

koko
Tuote on myynnissä vain myymälöissä
PURINA® PRO PLAN® Dog Medium Adult Sensitive Digestion 3 kg Sisältää Runsaasti Lammasta

OPTIDIGEST®-yhdistettä sisältävä PURINA® PRO PLAN® DOG Medium Adult Sensitive Digestion -ravinto sisältää runsaasti lammasta ja tasapainoisesti ravinteita erityisesti keskikokoisille, aikuisille koirille, joilla on herkkä ruoansulatus. Jos aikuisella koirallasi on herkkä ruoansulatus, kokeile tätä maistuvaa koiran kuivaravintoa, joka auttaa pitämään yllä sen terveyttä.
OPTIDIGEST®-yhdisteen on tieteellisesti todistettu auttavan lievittävän suoliston mikroflooran epätasapainoa, mikä on yksi tärkeimmistä koirien herkän ruokasulatuksen syistä. Se edistää myös parempaa ulosteen koostumusta ja on räätälöity koirasi koko ja ikä huomioiden. Herkästä ruoansulatuksesta kärsivien koirien kuivaruoka on kypsennetty huolellisesti, ja se sisältää korkealaatuista lammasta koirasi iloksi. Resepti sisältää kaikki ravintoaineet, joita koirasi tarvitsee päivittäiseen hyvinvointiin, ja se tukee koiran arkea osana aktiivista, tasapainoista elämäntyyliä. Älä anna koiran herkän ruoansulatuksen hidastaa sen menoa – kokeile OPTIDIGEST®-yhdistettä sisältävää PURINA® PRO PLAN® DOG -ravintoa, joka tukee koiraasi joka päivä.

Sisältää korkealaatuista lammasproteiinia
Auttaa tasapainottamaan mikroflooraa
Helposti sulavaa ravintoa koirille, joilla on herkkä ruoansulatus
Parantaa ulosteen laatua

KOOSTUMUS: Lammasta (19%), maissia, kuivattua siipikarjaproteiinia, maissinjyviä, riisiä (8%), eläinrasvaa, kuivattua juurikaskuitua, soijajauhoa, uutetta, maissigluteenia, kuivattua kananmunaa, kivennäisiä, kalaöljyä.
Proteiini: 26,0 %
Rasva: 16,0 %
Hehkutusjäännös: 7,5 %
Raakakuitu: 2,5 %"
Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet: KY/kg: A-vitamiini: 30 000; D3-vitamiini: 975; E-vitamiini: 550 mg/kg: C-vitamiini: 140; rautasulfaatti monohydraatti: 260; kalsiumjodaatti anhydraatti 3.4; kuparisulfaatti pentahydraatti: 53; mangaanisulfaatti monohydraatti: 120; sinkkisulfaatti monohydraatti: 450; natriumseleniitti: 0.31;

Teknologiset lisäaineet: mg/kg: Tokoferoliuutteet kasviöljyistä: 38"