Pro Plan Small&Mini Adult Optibalance 3kg

Tuotekoodi: NES12272216

Pro Plan Small&Mini Adult Optibalance 3kg

Tuotekoodi: NES12272216
PRO PLAN Small & Mini Adult sis. OPTIBALANCE, kuivaravinto, runsaasti kanaa

Me Purina PRO PLANilla uskomme, että mahdollisimman hyvä ravinto on optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin perusta. Eläinlääkäreidemme ja ravintoasiantuntijoidemme kehittämä Purina PRO PLAN¨ sis. OPTIBALANCE tarjoaa edistynyttä ravintoa, jolla on pitkäkestoinen vaikutus koirien terveyteen. OPTIBALANCE on yhdistelmä tarkkaan valikoituja ravintoaineita, joita on oikeassa suhteessa eri kokoisille ja rakenteeltaan erilaisille koirille. Ne tukevat koiran erityistarpeita ja auttavat pitämään koiran huippukunnossa.

Suunniteltu erityisesti hampaiden terveydeksi
Auttaa edistämään tervettä puolustuskykyä
Kliinisesti todistettu parantavan suoliston hyvinvointia, koska sisältää luonnollisten kuitujen lähteen
Yhdistelmä tärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat tukemaan nivelten hyvinvointia koiran aktiiviseen elämään
Sisältää korkealaatuisia kananpaloja

KOOSTUMUS: Kuivattua siipikarjaproteiinia, vehnää, maissia, kanaa (14%), eläinrasvaa, soijajauho, riisiä (4%), gluteenia, kuivattu juurikasmassa, kivennäisiä, kuivattua sikurijuurta (1%, luonnollinen kuidun lähde), kalaöljyä, ruoansulate, hiivaa.
Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet: KY/kg: A-vitamiini: 20 000; D3-vitamiini: 550; E-vitamiini: 650; mg/kg: C-vitamiini: 140; rautasulfaatti monohydraatti: 245; kalsiumjodaatti anhydraatti 3,2; kuparisulfaatti pentahydraatti: 50; mangaanisulfaatti monohydraatti: 115; sinkkisulfaatti monohydraatti: 420;natriumseleniitti: 0,29.
Sisältää antioksidantteja.

Ravintoaineet: Proteiini: 27,0 %; rasva: 17,0 %; hehkutusjäännös: 7,5 %; raakakuitu: 2,0%