Werratonta nappulaa koirille – saatavilla nyt meiltä


Werraton on täysin kotimainen koirien kuivaruokasarja, jonka salaisuus on kokonainen tuore kananmuna. Kananmuna on koiralle tutkitusti parasta proteiinia ja sen kuori on luonnollinen kalsiumin lähde. Kananmunan lisäksi Werraton-ruoissa on käytetty siipikarjaproteiinia sekä kuorittua kauraa, ohraa, pellavaa, kuorittua härkäpapua ja perunaa.


Kaikki raaka-aineet ovat lähellä tuotettua: suurin osa niistä tulee Loimaalta, aivan tehtaan naapurista.
Myös tuotekehitys, valmistus ja pakkaaminen tapahtuvat samassa tehtaassa, lähellä kuluttajia. Tarkoituksena on tuottaa kotimaista maistuvaa koiranruokaa mahdollisimman energiatehokkaasti.


Werraton-koiranruoat ovat asiantuntijoiden suunnittelemia ja koirien rakastamia. Jokaisen Werraton-tuotteen ravintoainekoostumus ja sulavuus on kullekin koiraryhmälle tarkasti mietitty ja tuotettu. Werraton Aikuinen on aikuisen koiran täysravinto, Viljaton sopii herkälle aikuiselle koiralle, Kevyt on tarkoitettu kevyempää ruokavaliota noudattavalle ja Aktiivi antaa lisäpuhtia vauhdikkaaseen koiranelämään.


Satojen koirien esiraati hotki suuren testierän parempiin suihin jo syksyllä 2019. Kiinteää, tasalaatuista ja hyvin koossapysyvää nappulaa kiittelivät myös koirien omistajat.


Werraton-ruokaa on kahta eri nappulakokoa, pientä ja isompaa. Kaikki tuotteet on saatavilta Hankkijalta 5 kg ja 12 kg pakkauksissa.