Viltti Signature Urban Quest

Tuotekoodi: TR100279ONES

Viltti Signature Urban Quest

Tuotekoodi: TR100279ONES

Tuotekuvaus

Pehmeä ja konepestävä Signature Urban Quest -fleeceviltti on käsitelty Insect Shield -teknologialla®, joka antaa suojaa hyönteisiltä, kuten hyttysiltä, punkeilta, kirpuilta, muurahaisilta, sääskiltä ja kärpäsiltä.

Käytä kaikkialla, missä et halua hyttysten, punkkien tai muiden hyönteisten häiritsevän sinua - kesäisissä aktiviteeteissa telttaretkellä, piknikillä ja pihapuuhissa.

Insect Shield® - teknologialla käsitellyt tuotteet sopivat niin aikuisten kuin lasten käyttöön. Käsittely on täysin huomaamaton, tuoksuton ja turvallinen käyttää Huomioi kuitenkin, että herkkäihoiselle vaikuttava aine (permetriini) voi aiheuttaa iho-oireita.
Käsittely kestää tuotteessa koko tuotteen oletetun käyttöiän, joka on noin 70 pesukertaa. Urban Quest –tuotteet pestään normaalisti kotipesukoneessa. Kuivapesua ei suositella.

Vaikuttava aine:

Insect Shield® -teknologia perustuu permetriiniin, joka on luonnossa, tietyissä krysanteemilajeissa esiintyvä aine. Permetriini: 0,52 % ( 5,2g käsiteltyä materiaalikiloa kohden).

Permetriini…………………………..0,52%

Muut ainesosat (tuote)………. 99,48%

Yhteensä…………………………….. 100 %

Toimintaohjeet:

Kemiallista pesua tulee välttää, koska kemiallisen pesun prosessissa vaikuttava aine poistuu. Pese normaalisti kotipesukoneessa. Hävitetään talousjätteen mukana. Älä käsittele tuotetta muilla permetriinipohjaisilla tuotteilla. Älä käytä tätä tuotetta muihin kuin tässä kuvattuihin käyttötarkoituksiin. Insect Shield tai muut hyönteisiltä suojaavat aineet eivät takaa täydellistä suojaa hyönteisiltä tai niiden pistoja vastaan. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.