Viltti Signature Urban Quest

Tuotekoodi: TR100279ONES

Viltti Signature Urban Quest

Tuotekoodi: TR100279ONES

Tuotekuvaus

Pehmeä ja konepestävä Signature Urban Quest -fleeceviltti on käsitelty Insect Shield -teknologialla®, joka antaa suojaa hyönteisiltä, kuten hyttysiltä, punkeilta, kirpuilta, muurahaisilta, sääskiltä ja kärpäsiltä.

Käytä kaikkialla, missä et halua hyttysten, punkkien tai muiden hyönteisten häiritsevän sinua - kesäisissä aktiviteeteissa telttaretkellä, piknikillä ja pihapuuhissa.

Insect Shield® - teknologialla käsitellyt tuotteet sopivat niin aikuisten kuin lasten käyttöön. Käsittely on täysin huomaamaton, tuoksuton ja turvallinen käyttää Huomioi kuitenkin, että herkkäihoiselle vaikuttava aine (permetriini) voi aiheuttaa iho-oireita.
Käsittely kestää tuotteessa koko tuotteen oletetun käyttöiän, joka on noin 70 pesukertaa. Urban Quest –tuotteet pestään normaalisti kotipesukoneessa. Kuivapesua ei suositella.

Vaikuttava aine:

Insect Shield® -teknologia perustuu permetriiniin, joka on luonnossa, tietyissä krysanteemilajeissa esiintyvä aine. Permetriini: 0,52 % ( 5,2g käsiteltyä materiaalikiloa kohden).

Permetriini…………………………..0,52%

Muut ainesosat (tuote)………. 99,48%

Yhteensä…………………………….. 100 %

Toimintaohjeet:

Kemiallista pesua tulee välttää, koska kemiallisen pesun prosessissa vaikuttava aine poistuu. Pese normaalisti kotipesukoneessa. Hävitetään talousjätteen mukana.