Kirja AT-ratsastuspilates A.Toivola

Tuotekoodi: SIATRATSASTUSPI

Kirja AT-ratsastuspilates A.Toivola

Tuotekoodi: SIATRATSASTUSPI

Tuotekuvaus

Aira Toivola
Kirja: AT-ratsastuspilates
Tavoitteena tasapainoinen ratsukko

Ratsastajan hyvinvointi vaikuttaa suoraan hevoseen ja siten ratsukon yhteiseen suoritukseen. AT-ratsastuspilateksen tavoite on, että ratsastaja hallitsee tasapainoisen ja rennon istunnan hevosen askellajista ja tehtävästä riippumatta. Hevosen ja ratsastajan välinen vuorovaikutus on saumatonta, kun avut ovat selkeitä ja oikein ajoitettuja.

AT-ratsastuspilateksessa ohjataan ratsastaja kehittämään oman kehonsa hallintaa sekä hahmottamaan ja tunnistamaan omia ja hevosen liikkeitä. Samalla kun ratsastaja oppii tunnistamaan muutoksen ja tois­tamaan oppimaansa, hänen motivaationsa kasvaa. Parasta on tietysti hevosen antama palaute, joka voi olla rento mielentila tai askellaji, liikkeen aktiivisuus ja tahdin löytyminen tai pienten apujen kuuntelu.

Aira Toivola valmentaa sekä huippu-urheilijoita että harrasteratsastajia ja kuntoutujia. Lähes kahdenkymmenen vuoden työkokemus fysioterapia- ja kuntoutusalalta sekä monipuolinen hevosharrastus ovat antaneet hänelle työkalut opettaa ihmisille kehonhallintaa ja ratsastusta. Toivola on kehittänyt AT-ratsastuspilateksen käytännön kokemustensa pohjalta hyödyntäen viimeisintä tietoa ihmisen anatomiasta ja toiminnallisuudesta. Hevosharrastajat ja -ammattilaiset ympäri Suomen ovat ottaneet Airan opit ilolla vastaan.