Myrby-tallikalusteet

Myrby on Ruotsin johtava tallikalusteiden valmistaja. Ratsu- ja ravitalleille toimitetuista turvallisista laatutuotteista on yli 40 vuoden kokemus.

Käytännöllisten Myrby- kalusteiden laaja valikoima tarjoaa sopivan ratkaisun jokaiseen talliin. Valinnanvaraa riittää, tuotannossa on eri tyyppisillä tyylikkäillä ja toimivilla yksityiskohdilla varustettuna 9 erilaista mallia. Karsinoiden korkeus on 225 cm, ja kaltereiden halkaisija on 25 mm. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut metalliosat kuumasinkitään hitsauksen jälkeen. Metallirunkoihin voi galvanoinnin lisäksi saada kestävän ja näyttävän maalipinnan.

Seinä- ja ovimateriaaliksi on valittavissa kuusilankku, UV- suojattu muovilankku (harmaa, vihreä,ruskea) tai teak-jalopuuta muistuttava bongossi, joka tuo arvokkuutta tallin sisustukseen. Tallin viihtyisyyttä on mietitty myös liukuovien rakenteissa, jämäkät kuulalaakeroidut liukuovet ovat lähes äänettömät.

Turvallisuutta lisää värillisellä kahvalla varustettu liukuoven lukkolaite, jonka Myrby on
kehittänyt yhteistyössä pelastusviranomaisten kanssa. Liukuovien lisäksi saatavilla on
myös saranoituja ovia.

Myrby valmistaa myös erityyppiset ulkokatokset ja pihattotallit. Valikoimiin kuuluvat
lisäksi juomakupit, sekä ilmastointiin ja valaistukseen tarvittavat laitteet. Käytännössä tuotevalikoimasta löytyy kaikki tarvittava tallin seinien sisälle.

Hevosten turvallisuus on Myrbyn tuotekehityksen ykkösasia, tuotteet täyttävät EU:n ja
Maa- ja metsätalousministeriön määräykset ja asetukset.

Hevosen ja tallinomistajan kannalta Myrby on turvallisin ratkaisu!