Valvontakamera TV-IP314PI 4MP bullet kamera ulko- ja sisäkäyttöön, TRENDnet
Tuotekoodi: TN700001

Valvontakamera TV-IP314PI 4MP bullet kamera ulko- ja sisäkäyttöön, TRENDnet

Tuotekoodi: TN700001

Tuotekuvaus

Valvontakamera TV-IP314PI tarjoaa erittäin tarkalla 4 megapixelin kuvalaadulla ympärivuotista valvontaa kaikissa olosuhteissa, ulkona ja sisällä. TRENDnetin ilmaisella ohjelmistolla voi seurata jopa 32 kameran kuvaa samaan aikaan. Monikameravalvonta ja tallennus sujuu myös ilmaisilla iOS®- ja Android-mobiiliappseilla.

Ominaisuudet:
4 MP Full HD -kuva, erittäin pienikokoinen kamera, ympärivuotinen säänkesto (IP66), yönäkö pimeässä jopa 30 metriin, virransyöttö helposti ja edullisesti verkkokaapelista (PoE), erittäin laajat ominaisuudet liiketunnistimen automatiikan ohjaamiseen sähköpostihälytyksin, Digital Wide Dynamic Range kuvanparannuksen automatiikka, ONVIF-yhteensopiva eri ohjelmistojen ja toisten valmistajien kanssa, tallennus muistikortille, tietokoneen kovalevylle tai nettiin (Dropbox, NAS tai FTP).

Pakkauksen mukana tulevalta CD:ltä voi asentaa Camera Utility -ohjelman, jonka avulla saa helposti asetettua kameran verkko-osoitteen ja muut asetukset. Mikäli laitteessasi ei ole CD-asemaa, voit ladata ohjelmiston myös tästä.

Katso esittelyvideo: