Valvontakamera TV-IP315PI 4MP Dome kamera ulko- ja sisäkäyttöön, TRENDnet
Tuotekoodi: TN700002

Valvontakamera TV-IP315PI 4MP Dome kamera ulko- ja sisäkäyttöön, TRENDnet

Tuotekoodi: TN700002

Tuotekuvaus

TV-IP315PI on vandaalisuojattu kamera erittäin tarkalla 4 megapixelin kuvalaadulla. Sillä voi valvonta kaikissa olosuhteissa, ulkona ja sisällä. TRENDnetin ilmaisella ohjelmistolla voi seurata jopa 32 kameran kuvaa samaan aikaan. Monikameravalvonta ja tallennus sujuu myös ilmaisilla iOS® ja Android mobiiliappseilla.

Ominaisuudet:
4 MP Full HD kuva, ympärivuotinen säänkesto (IP66), IK10 luokiteltu vandaalisuojaus, yönäkö pimeässä jopa 30 metriin, virransyöttö helposti ja edullisesti verkkokaapelista (PoE), erittäin laajat ominaisuudet liiketunnistimen automatiikan ohjaamiseen sähköpostihälytyksin, digital Wide Dynamic Range kuvanparannuksen automatiikka, ONVIF yhteensopiva eri ohjelmistojen ja toisten valmistajien kanssa, tallennus muistikortille, tietokoneen kovalevylle tai nettiin (Dropbox, NAS tai FTP).

Pakkauksen mukana tulevalta CD:ltä voi asentaa Camera Utility -ohjelman, jonka avulla saa helposti asetettua kameran verkko-osoitteen ja muut asetukset. Mikäli laitteessasi ei ole CD-asemaa, voit ladata ohjelmiston myös tästä.

Katso esittelyvideo: