Valvontakamera TV-IP322WI 1.3 MP bullet WiFi-kamera ulko- ja sisäkäyttöön, TRENDnet
Tuotekoodi: TN700003

Valvontakamera TV-IP322WI 1.3 MP bullet WiFi-kamera ulko- ja sisäkäyttöön, TRENDnet

Tuotekoodi: TN700003

Tuotekuvaus

Valvontakamera TV-IP322WI on erittäin pienikokoinen WiFi kamera 1.3 MP HD kuvalla. Sillä näkee täyspimeydessäkin jopa 30 metriin asti. Säänkestävä ympäri vuoden kaikissa olosuhteissa, ulkona ja sisällä. TRENDnetin ilmaisella ohjelmistolla voi seurata jopa 32 kameran kuvaa samaan aikaan. Monikameravalvonta ja tallennus sujuu myös ilmaisilla iOS® ja Android mobiiliappseilla.

Ominaisuudet:
1.3 Megapixel HD tarkkuus (960p), ympärivuotinen säänkesto ulkokäytössä (IP66), liitettävyys WiFi tai kaapelin avulla, yönäkö pilkkopimeässä jopa 30 metriin, virransyöttö helposti ja edullisesti verkkokaapelista (PoE), erittäin laajat ominaisuudet liiketunnistimen automatiikan ohjaamiseen sähköpostihälytyksin, Digital Wide Dynamic Range kuvanparannuksen automatiikka, ONVIF-yhteensopiva eri ohjelmistojen ja toisten valmistajien kanssa, tallennus kameran muistikortille (max 64GB), tietokoneen kovalevylle tai nettiin (Dropbox, NAS tai FTP).

Pakkauksen mukana tulevalta CD:ltä voi asentaa Camera Utility -ohjelman, jonka avulla saa helposti asetettua kameran verkko-osoitteen ja muut asetukset. Mikäli laitteessasi ei ole CD-asemaa, voit ladata ohjelmiston myös tästä.

Katso esittelyvideo: