Kuivikekutteri 20 kg Laatulastu

Tuotekoodi: LAATULASTU20

Kuivikekutteri 20 kg Laatulastu

Tuotekoodi: LAATULASTU20

Tuotekuvaus

Kuivikekutteri 20kg Laatulastu
 


Laatulastu on asiakkaiden kanssa yhteistyössä suunniteltu kuivike. Sitä kehitettäessä on pyritty varmistamaan tuotteen tasalaatuisuus sekä pölyämisen minimointi.Bakteeriton

Raaka-aineena käytetään tuoretta kainuulaista puuta, joka kuorimisen ja höyläämisen jälkeen kuivataan optimaaliselle tasolle ja pakataan suoraan paaleihin. Näin kuivike ei pääse likaantumaan tai kostumaan.


Pölytön

Tuotantotapamme varmistaa, että laatulastu on lähes pölytöntä. Se höylätään tuoreesta puusta, joten se ei sisällä sahanpurua. Kuivausprosessin aikana lastusta poistuu loputkin pölynrippeet.


Tasalaatuinen

Laatulastua tehdään toimittajan päätuotteena, joten koko tuotantolinja on optimoitu juuri kuivikkeen valmistukseen. Tällä varmistetaan tuotteen tasalaatuisuus ja jatkuva saatavuus.


Imukykyinen ja riittoisa

Laatulastu on kosteuspitoisuudeltaan optimaalinen. Se pystyy imemään nestettä monin kerroin painonsa verran. Laatulastun yksittäiset lastut ovat hieman suurempia kuin perinteisessä kuivikepurussa, joten pedistä tulee pehmeä ja ilmava. Käytön myötä huomaa tuotteen vähäisemmän menekin verrattuna perinteisempiin tuotteisiin.Kuivikepaali toimitetaan säänkestävissä noin 20kg paaleissa kuormalavoilla. Yhdellä lavalla on 30 paalia. Toimitus lavoittain.Kainuun Lastun Kuivikekutteria on saatavilla Hankkijan myymälöistä!

 
Laatulastua lavoilla