Muovitolppa DeLaval

Tuotekoodi: AL86673702

Muovitolppa DeLaval

Tuotekoodi: AL86673702
Materiaali kierrätysmuovi. Tolpassa valmiit reiät. Asennus: Maapiikki lyödään ensin maahan, mihin tolppa kiinnitetään lyömällä se maapiikkiin.
Väri musta.

DeLava-muovitolpissa on monia etuja:

1. Alhaiset ylläpitokustannukset
Yksi DeLavalin pysyvän aitauksen muovitolppien ominaisuus on nerokas turvaeristin, joka on suunniteltu antamaan periksi tietyn painon alta. Tämä tarkoittaa sitä että se antaa periksi ennenkuin katkeaa tai tolppa kaatuu. Siispä, jos kevät-korjauksia tarvitaan, kiinnität vain nauhan takaisin paikoilleen uudella muovikiinnikkeellä - ja säästät sekä rahaa että aikaa.

2. Helppo asentaa
Vakaan puisen tolpan pystys on kovaa työtä varsinkin kiviseen tai kiinteään maahan. DeLavalin kiinteän aitauksen kestävillä muovitolpilla työ on paljon kevyempää. Ensin isket lyhyen rautaisen maapiikin maahan. Sitten vain laitat muovitolpan paikoilleen – tolpan sisällä oleva muovinen kotelo sopii tiiviisti maapiikin päälle. Ja työ on tehty.

3. Pidemmät aitaukset
Koska tolpat ovat muovia, ne eristävät itse itseään. Tämä tarkoittaa sitä että DeLavalin pysyvän aitauksen muovitolpat eivät “vuoda" sähköä, mikä mahdollistaa pidemmät aitaukset. EU-direktiivin vuoksi, joka rajoittaa sähkön ulostuloa 15 jouleen, myös järjestelmän aiheuttamien resurssien tuhlauksen pienentämisestä on tullut entistä tärkeämpää.

Keveitä - helppo kantaa.
Kestäviä – eläimet jättävät ne rauhaan.
Nopea ja helppo asentaa - jopa kiviseen ja tiiviiseen maahan.
Pitkäikäisiä – sekoitus laadukasta kierrätettyä muovia ja uutta materiaalia.
UV-suojattuja.
Minimitilausmäärä: 10 kpl

Huom! Tolppien lisäksi tarvitaan maapiikit ja eristimet, jotka voi tilata alla olevista linkeistä.