Samuli Rintala Oy on Agrimarket-ketjun vuoden huoltoyrittäjä

Samuli Rintala Oy Yläneeltä on valittu Agrimarket-ketjun vuoden huoltoyrittäjäksi vuonna 2014. Samuli Rintala Oy on toiminut Agrimarket-ketjun huoltoyrittäjänä vuodesta 2010.

Samuli Rintala Oy on vuonna 2007 perustettu korjaamoalan yritys. Alun perin yhden miehen työllistäneestä toiminimestä se on laajentunut työllistämään neljä asentajaa kolmessa eri toimipisteessä. Osakeyhtiömuotoiseksi yritys muuttui kesällä 2014. Yritys toimii tällä hetkellä Loimaalla, Yläneellä ja Laitilassa.

Samuli Rintalalla on takanaan kokemusta työskentelystä merkkikorjaamoilla, sekä maatalouskoneasentajan koulutus ja Agrimarketin järjestämä huoltoyrittäjäkoulutus.

Päämerkkeinä ovat John Deere, Krone ja Amazone, mutta tietotaitoa löytyy myös muihin maatalouskoneisiin. Korjaamolla on käytössään vikakoodien lukulaitteiden ohella mm. Service ADVISOR -ohjelmisto, joka on Agrihuollon yhtenäinen tietolähde John Deeren kaikelle tekniselle tiedolle. Näiden avulla vian etsintä ja diagnosointi nopeutuvat ja seisonta-ajat jäävät lyhyemmiksi. Jatkuvan koulutuksen kautta yrityksen asentajat pysyvät ajan tasalla koneiden kehityksessä.

Yritys tekee myös maatalouskoneurakointia mm. John Deere 9780 CTS ja John Deere W540 leikkuupuimureilla.

Samuli Rintala on sitoutunut yhteistyöhön Agrimarketin kanssa ja osallistuu aktiivisesti toiminnan kehittämiseen. Yrityksen tavoitteena on kehittyä jatkuvasti ammattimaisempaan suuntaan ja pyrkiä palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman monipuolisesti. Tuoteparannusohjelmat on suoritettu ripeästi. Jo ennestään vankkaa ammattitaitoa lisätään Agrimarketin järjestämillä kursseilla, joihin työntekijät osallistuvat vuosittain. Rintala on myös ahkera John Deere University - verkkokoulutuksen käyttäjä.

Merkittävä peruste vuoden huoltoyrittäjävalinnalle on erinomainen asiakastyytyväisyys.

Lisätietoja:
Myynti- ja jälkimarkkinointijohtaja Tapio Ärölä, Hankkija Oy, 010 76 83161, tapio.arola@hankkija.fi