John Deere valmistanut jo 500 000 puimuria

John Deere -puimuri tositoimissa
John Deere -puimuri tositoimissa

John Deere leikkuupuimuritehdas valmisti 500 000 itsekulkevan leikkuupuimurinsa

East Moline, IL tuotantolaitos on lähes 100 vuoden ajan valmistanut laatutuotteita auttamaan viljelijöitä ruokkimaan maailman ihmisiä.

 

John Deere leikkuupuimuritehtaalta on valmistunut viidessadastuhannes itsekulkeva leikkuupuimuri, joka on mallia 9870i, East Molinessa, IL sijaitsevalta tuotantolinjalta. Tehdas valmisti aluksi viljansitojia 1910 ja loi pohjan John Deere leikkuupuimuritehtaalle, jonka tuotanto alkoi 1912. Ensisijaisesti valmistettiin hevosvetoisia viljansitojia, niittokoneita, heinäharavia ja maissinsitojia. Vuonna 1927, John Deere esitteli ensimmäisen leikkuupuimurinsa, jossa oli yhdistetyt leikkuu- ja puintiyksiköt. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, John Deere valmisti ensimmäisen itsekulkevan leikkuupuimurinsa.

"Ensimmäisen 20 vuoden aikana, John Deeren itsekulkevien leikkuupuimurien tehokkuus kaksinkertaistui ja jälleen uudelleen vuosien 1980 ja 2000 välisenä aikana," kertoo Katie Dierker, Divisioonan Markkinointipäällikkö, John Deere leikkuupuimuritehtaalta. "Kuluneen 10 vuoden aikana, on tuottavuus lähes kaksinkertaistunut jälleen. Tämä merkitsee sitä, että viljelijät saavat tehtyä enemmän lyhyemmässä ajassa – ja voivat näin vastata paremmin maailman kasvavan ruuan kysynnän haasteeseen."

John Deere leikkuupuimuritehdas vie tuotteitaan yli 35 maahan ja valmistaa tällä hetkellä neljää 70 sarjan mallia ja myös täydellistä tuotelinjaa leikkuupöytiä ja silppureita. Tehdas työllistää kaikkiaan n. 2400 työntekijää, johon on laskettu mukaan John Deere tuotekehityskeskus Silvisissä, IL.

John Deere –leikkuupuimureita tuotetaan East Moline, Illinois – USA lisäksi myös Zweibrueckenissä (Saksa), Horizontinassa (Brasilia) ja Jiamusissa (Kiina). Yhtiö on hiljan käynnistänyt leikkuupuimurituotannon myös Domodedovossa (Venäjä).

Toukokuu 2010

 

Viimeksi katsomani tuotteet