John Deeren 8000-sarjan ajosilppurit voittivat arvostetun Red Dotin muotoilupalkinnon

John Deere 8000-sarjan ajosippurit

John Deeren innovatiiviset 8000-sarjan ajosilppurit ovat jälleen valokeilassa, voittaen tällä kertaa Red Dotin myöntämän kansainvälisen muotoilupalkinnon tuotesuunnittelusta vuodelle 2016.

Palkintoraati koostui riippumattomista suunnitteluspesialisteista 41:stä eri maasta. John Deeren 8000-sarja valittiin 5200 eri tuotteen ja 57 eri maan joukosta. Tuotekategoriat käsittivät tänä vuonna kattavasti kaikkea kuluttajaelektroniikasta muotiin ja urheiluun.

”John Deeren 8000-sarjan ajosilppureiden vallankumouksellinen uusi design heijastaa myös näiden koneiden innovatiivista teknologiaa ja käytännöllisyyttä”, totesi professori Matthias Schönherr, entinen Porchen muotoiluspesialisti, joka on ollut päävastuussa myös uuden ajosilppurisarjan muotoilusta. ”Muotoilu näyttelee tärkeää roolia, sillä se viestii myös koneen tuotemerkin ja laadun arvoista”.

John Deeren 8000 sarjan ajosilppurit valmistetaan Zweibrückenissä Saksassa, ja sarja koostuu kahdeksasta eri mallista aina 380:sta hevosvoimasta 845:n hevosvoimaan asti. Nämä koneet edustavat tämän hetken viimeisintä teknologiaa, ja ovat suunniteltu tuottamaan äärimmäisen laadukasta suorituskykyä ja lopputulosta niin heinällä kuin maissillakin – oli sitten kyseessä karjarehun tai biokaasun tuotanto.

Viimeksi katsomani tuotteet