John Deere leikkuupuimurit

John Deere on maailman suurin leikkuupuimureiden valmistaja, joka on valmistanut jo yli 750 000 puimuria vuodesta 1927 lähtien. John Deeren laajasta mallistosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan puimurin tehokasta ja tuottavaa sadonkorjuuta varten.

John Deere W-sarjan puimuri on luotettava, tehokas ja helppokäyttöinen leikkuupuimuri kaikille viljelykasveille ja kaikkiin olosuhteisiin. Halkaisijaltaan 660 mm puintikela yhdessä pidempien kohlimien ja uudistetun puhdistuskoneiston kanssa tekevät W-sarjan puimurista tuottavampia kuin koskaan aikaisemmin.

John Deeren T-sarjan puimurit ovat erittäin tehokkaita kohlinpuimureita, kun mittarina käytetään erottelutehoa ja puinnin puhtautta sekä puimurin toimintavarmuutta vaativissa olosuhteissa. T-sarjan puimureissa erottelukoneiston pinta-ala on poikkeuksellisen suuri.

John Deeren S-sarjan puimurit tarjoavat rumpupuimureiden huippuluokan puintitehoa nyt myös Suomen kaltaisiin vaihteleviin olosuhteisiin. Uudistuneen puintirummun ansiosta puintiteho säilyy korkeana myös kosteammassa kasvustossa. Aktiivinen puintivälin säätö parantaa puintitehoa vaativissa olosuhteissa ja Active Terrain Adjustment säätää seulaston ja puhaltimen asetuksia vaihtelevassa maastossa puitaessa.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua puimurin valinnassa ja räätälöinnissä.

Tutustu alla oleviin puimureihimme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

John Deere W-sarjan puimurit


 
 
 
 

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet