Valuma-allas

Tuotekoodi: U71050

1 255,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(1 255,00 € / , sis. alv 24%)
Säiliön koko

Toimitusaika: 2-15 arkipäivää

Määrä:  KPL
Huom. Tilattavissa vain säiliöiden yhteydessä!

Turvallisuutta ja varmuutta polttonesteen varastointiin säiliöllä, jossa on 100 % valuma-allas eli kaksoispohja.

Polttonesteen varastointiin tarkoitettua säiliöitä hankkiessa kannattaa huomioida myös ympäristö- ja paloviranomaisten polttonesteen varastoinnille asettamat vaatimukset. Myös laatujärjestelmät ja ympäristösertifikaatit, voivat usein edellyttää yritykseltä turvallisia polttonesteen varastointiratkaisuja. Säiliö, jossa on valuma-allas on suunniteltu nämä vaatimukset huomioon ottaen. Valuma-altaat eli kaksoispohjasäiliöt täyttävät ympäristöviranomaisten vaatimukset.

Valuma-altaallinen farmarisäiliö on turvallinen, varma ja nykyaikainen ratkaisu polttonesteen varastointiin ja tankkaamiseen.

Kaikki säiliömallit voidaan varustaa valuma-altaalla. Seitsemän eri allaskokoa: 700,1450, 2000, 3000, 5000, 7000 ja 10000 litraa.

Valuma-allas myydään erillisenä tuotteena/lisävarusteena, joten myös vanha säiliö on mahdollisuus varustaa 100 % valuma-altaalla.

Säiliöön hitsattu lippa estää sadeveden pääsyn valuma-altaaseen. Valuma-allas on pultattu lippaan neljällä pultilla, joten altaan siivoaminen on kätevää ja helppoa.

Valuma-altaat on valmistettu Suomessa Tuomisen Sepänliikkeen tehtaalla, linkki valmistajan sivuille: www.tankkituomiset.fi.

Ominaisuudet valuma-altaassa:

  • irrotettava ja tuulettuva
  • ainevahvuus 3-5 mm
  • vesitystulppa
  • pintamaali harmaa alkydipintamaali

  •  

    Viimeksi katsomani tuotteet