CommandPRO kaikkiin 6R-sarjan traktoreihin!


 
John Deeren CommandPRO-joystick-ohjain on nyt saatavana kaikkiin pieniin ja keskikokoisiin 6R-sarjan traktoreihin. Nämä mallit on varustettu myös uudella CommandCentre 4200 -näytöllä, jossa on kaikki kuusi AEF*-sertifioitua ISOBUS-toimintoa (*Agricultural Industry Electronics Foundation). Lisäksi kaikki yli 130 hv:n 6R-sarjan mallit täyttävät nyt Stage V -päästöstandardien vaatimukset.


Vuoden 2016 lopussa markkinoille tuodut, Mannheimissa valmistetut mallit 6230R ja 6250R, jotka on varustettu CommandPRO-joystick-ohjaimella, asettivat John Deeren traktoreille uudet standardit, kun joystick-ohjain lisäsi niiden ergonomiaan ja monipuolisuuteen uusia ulottuvuuksia. Huippunopeus voidaan saavuttaa vain yhdellä ohjaimen työnnöllä, ja 11 ohjelmoitavaa painiketta on saatavana muun muassa nostolaitetta, voimanottoa, ulosottoventtiilejä ja AutoTrac-automaattiohjausta varten.

 
CommandPRO

Monipuoliset ohjaintoiminnot

CommandPRO-joystick-ohjaimen toimintojen ansiosta traktorin nopeutta voidaan ohjata yhdellä yksinkertaisella joystick-ohjaimen liikkeellä huippunopeudesta nollaan. Hitaammat nopeudet (0–2 km/h) voidaan saavuttaa ryömintävaihteen ohjaustoiminnolla. Sekä joystick-ohjainta että polkimia voidaan käyttää samaan aikaan, eikä ulkoista ISOBUS-joystick-ohjainta tarvita, koska kuljettaja voi ohjata traktoria ja ISOBUS-toimintoja samanaikaisesti.

 

Tulossa kaikkiin 6R-sarjan traktoreihin

CommandPRO ja John Deeren AutoPowr-vaihteisto ovat myöhemmin saatavana koko 6R-sarjan valikoimaan, ja kummatkin ominaisuudet sisältyvät vakiona 6R Ultimate Edition -malleihin. CommandPRO-joystick-ohjaimen voi tilata yhdessä 4600 CommandCenter -hallintalaitteen kanssa tai uuden 4200 CommandCenter -hallintalaitteen kanssa. 4200-näytössä on suurempi 8,4 tuuman monitori, ja se korvaa 7 tuuman 4100-laitteen. Hallintalaitteella voidaan ohjata AutoTrac-automaattiohjausta, Section Control -toimintoa, tietojen dokumentointia ja muita sovelluksia. Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien AEF-sertifioitujen ISOBUS-toimintojen, kuten joystick-ohjauksen ja traktorin ja työkoneen välisen tiedonsiirron, kanssa.


Kaikki 6R-sarjan traktorit voidaan myös varustaa ajonopeuden mukaan säätyvällä ohjauksella (VRS). Se vaatii käsivarrelta vähemmän liikettä ja huomattavasti vähemmän ohjausvoimaa sekä mahdollistaa nopeat ja sujuvat käännökset päisteissä. Järjestelmä voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä traktorin CommandCentre-ohjauskonsolista. Nahkainen ohjauspyörä ja itsepalautuva suuntavilkku lisäävät käyttäjän mukavuutta entisestään.


Suuremmalla hydrauliikkaöljypumpulla varustettujen 6145R- ja 6155R-mallien enimmäisvirtaus on nyt tehokkaat 155 litraa minuutissa, mikä on 23 prosenttia edellistä pumppua enemmän.


Mitä tulee 6R-sarjan suurempiin, yli 130 hv:n malleihin, jotka on varustettu Stage V -standardin mukaisella moottorilla, John Deere on jo saavuttanut tiukat päästöarvot, joita sovelletaan 1. tammikuuta 2019 alkaen yli 170 hv:n traktoreihin.


Viimeisin PowerMix-testi Saksassa osoitti selkeästi, että alhaisten päästöarvojen ja moottorin hyötysuhteen välillä ei ole ristiriitaa. 6250R asetti uuden mittapuun nestetehokkuudelle Groß-Umstadtin DLG-testauskeskuksessa, sillä sen nesteen kokonaiskulutus kuljetustilassa oli vain 364 g/kWh. Kyseessä on tämän hevosvoimaluokan paras tulos.