CLAAS ARION 460-410 -sarjan traktorit

 kuva
 
Saksalainen maatalouskonevalmistaja Claas on vakiinnuttanut lyhyessä ajassa asemansa johtavana traktorien valmistajana Euroopassa. Claasilla on tarjolla kymmeniä eri traktori malleja aina 76 hevosvoimasta 524 hevosvoimaan saakka. Claasin laaja traktori -mallisto on suunniteltu vastaamaan kaikkia nykyaikaisia maatalouden tarpeita.

Arion 410-460 -malliston etuja ovat erittäin kehittynyt FPT 4-sylinterinen turbomoottori, jonka tehot vaihtelevat 400-sarjan traktoreissa 90-140 hevosvoiman luokassa. Voit valita traktoriisi joko QUADRISHIFT tai HEXASHIFT vaihteiston tarpeidesi mukaan. Molemmissa vaihteistovaihtoehdoissa pystyt säätämään helposti ajonopeuden ja moottorin tehopotentiaalin optimaaliseen hyötysuhteeseen. Samalla saat vaivattomasti säästettyä polttoainetta ja pidennettyä moottorin käyttöikää.

Lisäksi Claas traktorien hallinnan ohjauksesta on tehty erittäin helppoa ja mukavakäyttöistä. Vasemmalla kädellä voit ohjata ja käyttää REVERSHIFT -suunnanvaihtovipua ja oikealla kädellä ohjaat yhden monitoimikahvan kautta traktorin vaihteistoa, mottorin kierrosnopeutta, etukuormaajaa, takanostolaitetta ja hydrauliikkaventtiilien käyttöä. Claas traktoreista on valittavissa kolme eri varustelutasoa Standard, CIS ja CIS+.

Kysy lisätietoa Claas traktoreista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
 
 
 

Videot

Näistä ilmoitimme