John Deere etukuormain 643 R

Tuotekoodi: JD643RAISAT

9 950,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(9 950,00 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Toimitusaika: 5-30 arkipäivää

Määrä:  KPL
John Deere R -sarjan etukuormaimet

R-sarjan etukuormaimet on suunniteltu, testattu ja valmistettu samojen, tiukkojen laatustandardien mukaisesti kuten John Deere -traktoritkin.

Kuormaimen irrotusvoima, nostokorkeus ja hydrauliikan suorituskyky mahdollistavat tehokkaan työskentelyn.

Rakenne kokonaisuudessaan on suunniteltu niin, että traktorin tarkastukset ja huollot voidaan tehdä esteettä.

Kolme perusmallia (Kysy lisätietoa myyjältä)

Ei vakaajaa (NSL): Edullinen perusmalli, työvälineen asento ei muutu noston/laskun aikana, kuljettajan on säädettävä hydrauliikkaa manuaalisesti.

Mekaaninen vakain (MSL): MSL-malli on perusmallia suorituskykyisempi. Vakain pitää työlaitteen etukäteen säädetyssä asennossa koko noston ajan.

Hydraulinen vakain (HSL): Kehittyneintä kuormaintekniikkaa. Pitää työlaitteen alle 5° tarkkuudella samassa asennossa koko noston ajan. Soveltuu erinomaisesti esim. kuormalavojen pinoamiseen, ym. tarkkuutta vaativiin työsuorituksiin.

Automaattinen työlaitteen kiinnitys

Aja työlaitteen luo, laske kiinnitysrunko työlaitteen kiinnikkeiden alle ja nosta ylös. Automaattilukitus pitää työlaitteen paikallaan. Työlaitteen lukitus avataan yhtä vipua vetäen. Saatavana on myös ohjaamosta hallittava hydraulinen vapautusmekanismi.

Aisaston jousto

Aisaston jousto on ominaisuus, joka mahdollistaa suuremman ajonopeuden kuormaimen rakenteita rasittamatta. Se suojaa traktorin ja kuormaimen hydrauliikkaa sekä mekaanisia rakenteita. Se varmistaa myös, että taakka pysyy varmemmin kuormaimessa. Jousto aktivoidaan traktorimallista riippuen joko mekaanisen joystickin käyttöpainikkeella tai ohjelmoimalla joystick uudelleen.

Tuote John Deere etukuormain 643 R
Kauhan malli 2.200 mm Heavy Duty maakauha
Kauhan omapaino, (kg) 310
Nostokyky maksimi korkeudessa, (kg) 2591
Nostokyky 150 cm, (kg) 2788
Suurin nostokorkeus, (mm) 4300
 


 
 

Viimeksi katsomani tuotteet