Hankkija ja John Deere 20 vuotta yhteistyötä

Hankkijan ensimmäinen John Deere –traktoriasiakas Aimo Korhonen On kulunut tasan 20 vuotta aikaa siitä, kun Hankkija-ketju ja John Deere aloittivat yhteistyön Suomessa. Hankkijan ensimmäinen John Deere –traktoriasiakas Suomessa oli sotkamolainen Aimo Korhonen.

Kyseessä oli myös Korhosen ensimmäinen JD-traktorihankinta ja John Deeren malli oli 6200. Tällä traktorilla Korhonen teki töitä yhteensä 9000 tunnin verran. Korjauskuluja kertyi tuona aikana vain 486 markkaa, joten JD:n laatuun Korhonen oli erittäin tyytyväinen.

Korhosen traktorimyyjänä on toiminut koko ajan Hankkijan pitkän linjan konemyyjä, Lassi Suutari.

 

Suomen ensimmäinen John Deere 6125 R Nyt Aimo Korhoselle on luovutettu Okra-maatalousnäyttelyssä juhla-John Deere, joka on Suomen ensimmäinen John Deere 6125 R.

Koneen luovuttivat Korhoselle konemyyjä Lassi Suutari, konekaupan johtaja Risto Varis sekä John Deeren aluepäällikkö Philipp Heck. Mukana traktoria vastaanottamassa oli uuden traktorin tuleva kuski, Joni Ronkainen.

Aimo Korhonen tekee Sotkamossa työtä Vuokatin Nurmi Oy:n nimellä. Nyt hankittu traktori on järjestyksessään Vuokatin Nurmen 33. John Deere. Korhonen on tyytyväinen yhteystyöhön:

”John Deeressä ja Agrimarketissa yhdistyy kolme hyvää asiaa: hyvä tuote, luotettava ja asianosaava myyjä ja alueen erinomainen varaosa- ja huoltopalvelu. Myös traktorihuolto Jouni Oulujärvi Oy palvelee alueella erinomaisesti."