John Deere 6130R traktori

Tuotekoodi: JD6130RSELECT

John Deere 6130R traktori

Tuotekoodi: JD6130RSELECT

Tuotekuvaus

Monipuolista työtehoa

Uusien John Deere 6R-sarjan traktoreiden erinomainen suorituskyky, monipuolinen käytettävyys ja alhaiset käyttökustannukset asettavat vaatimukset entistä korkeammalle. Traktorit täyttävät Stage IV -päästövaatimukset uuden, John Deeren suunnitteleman AdBlue-järjestelmän avulla. Niissä on myös uusi neljännen sukupolven CommandCenter, uudistettu hydrauliikkalohko sekä uusi elektroninen ohjaussauva. Nämä vain muutamia ominaisuuksia, jotka pitävät John Deere 6R-sarjan edellä muita.

 • 6130R-mallin teho 130 hv (älyteholla 155 hv)
 • Erinomainen tehon ja painon suhde
 • Efficiency Manager -ohjelmisto
 • Kolme keskisuurta (2765 mm akseliväli) mallia, joiden teho 135-155 hv (älyteholla 165-202 hv)
 • Kolme pientä (2580 mm akseliväli) mallia, joiden teho 110-130 hv (älyteholla 130-150 hv)
 • Stage IV -päästövaatimusten mukaiset moottorit AdBlue-järjestelmällä

  Loistava ajokokemus

  John Deere 6R-sarjan käyttömukavuutta lisää uusi etuakseligeometria, joka parantaa traktorin ajo-ominaisuuksia sekä pellolla että tieliikenteessä. 6R-sarjaan on saatavilla lisävarusteena myös jousitettu etuakseli, Triple Link Suspension Plus. TLS Plus takaa optimaalista pitoa ja suorituskykyä. Välittämällä jopa 7% enemmän voimaa maahan, se parantaa myös kuljettajan mukavuutta, vähentää väsymystä ja lisää tuottavuutta.

  Erinomainen käyttömukavuus

  Pitkien työpäivien aikana työsaavutus pysyy korkeana, sillä John Deere 6R-sarjan Comfort View Cab -ohjaamossa kuljettaja pystyy työskentelemään useita tunteja ilman väsymystä. Uudistettu ilmajousitus (HCS Plus) parantaa ajomukavuutta pellolla ja maantiellä. Puoli-aktiiviset iskunvaimentimet vähentävät ohjaamon kallistelua ajon aikana. HCS Plus -jousitus välittää tarkkaa tietoa traktorista ja alustasta, ja on kuljettajan säädettävissä.

  Vaihtoehtoja voimansiirtoon

  Juuri oikea vaihteisto sinun tarpeisiisi: huippuluokan vaihteistomme AutoPwr ja DirectDrive on päivitetty vastaamaan paremmin uuden 6R-sarjan suorituskykyyn ja monipuolisiin valmiuksiin. Tämän ansiosta niiden käyttömukavuus ja polttoainetehokkuus ovat parantuneet. AutoPwr ja DirectDrive ovat saatavilla vain yhdessä CommandARM-hallintakäsinojan kanssa. Kaikki 6R-sarjan traktorit ovat saatavilla myös PowrQuad Plus ja AutoQuad Plus vaihteistojärjestelmin varustettuna.

  Kurota korkeammalle: John Deere R-sarjan etukuormaimet

  Täyspitkän teräsrungon ansiosta John Deere 6R-sarjan traktorit ovat täydellisiä työkaluja raskaisiin kuormaustöihin. Jykevä runko kestää epätasaisen kuorman aiheuttamaa vääntöä ja rasitusta, mikä tekee traktorista vakaan toimijan tilalla ja sen ulkopuolella. Kestävä, öljyjäähdytteinen PermaClutch 2 -kytkin on suunniteltu kestämään jatkuvan kuormaamisen aiheuttamat lukuisat suunnanmuutokset. John Deere -etukuormaimet sopivat täydellisesti 6R-sarjan traktoreihin ja ovat yhteensopivia John Deere etunostolaitteiden kanssa. Ne toimivat tarkasti ja luotettavasti ja mahdollistavat erinomaisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin. Saatavilla on myös tiiviisti istuva keulasuojus, joka suojaa traktoria etukuormaimen käytöstä aiheutuvilta vahingoilta.
 • Tekniset tiedot

  TuoteJohn Deere 6130R traktori
  Moottorin teho, (hv/kW)130/96
  Moottorin tyyppiPowerTech PSS
  VaihteistoPowrQuad Plus 24/24 1.4 - 40 km/h
  Öljyn tuotto, (l/min)80
  Takanostolaitteen nostokyky, (kg)6000
  Etunostolaitteen nostokyky, (kg)4000
  Ohjaamon tyyppiComfortView -ohjaamo, panoraamaovet, Generation 4 CommandCenter -käyttöpääte, lämmitys ja ilmastointi
  Polttoainesäiliön tilavuus, (l)225
  Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)2430/2800/4540
  Paino, (kg)6200
  Akseliväli, (mm)2580
  Eturenkaat480/70R24
  Takarenkaat520/70R38

  Videot ja esitteet