John Deere 6250R traktori

Tuotekoodi: JD6250RPREMIUM

John Deere 6250R traktori

Tuotekoodi: JD6250RPREMIUM

Tuotekuvaus

Keskeiset ominaisuudet

Uudet suuret 6R-sarjan traktorit ovat täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan tuottavuutta ja samaan aikaan alentamaan kustannuksia.

John Deere on valmistanut jo yli 45 000 6R-traktoria ja nyt uusien suurten John Deere 6R-sarjan traktoreiden erinomainen suorituskyky, monipuolinen käytettävyys ja alhaiset käyttökustannukset asettavat vaatimuksesi entistäkin korkeammalle. Traktorit täyttävät Stage IV -päästövaatimukset uuden, John Deeren suunnitteleman AdBlue-järjestelmän avulla. John Deere 6R -sarjan traktoreissa on myös uusi neljännen sukupolven CommandCenter, uudistettu hydrauliikkalohko sekä uusi elektroninen ohjaussauva. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka pitävät John Deere 6R-sarjan edellä muita.

 • Erinomainen tehon ja painon suhde
 • Efficiency Manager -ohjelmisto
 • 5 pitkärunkoista (2800 mm akseliväli) mallia, joiden teho 175 - 215 hv (älyteholla 215 - 255 hv)
 • Stage IV -päästövaatimusten mukaiset moottorit AdBlue-järjestelmällä

  Työsaavutus kunnossa

  Kukaan ei halua että koneet seisovat paikallaan. Sen sijaan niiden tulee toimia työtehtäviesi vaatimalla tavalla päivin ja öin. Suuret John Deere 6R-sarjan traktorit on rakennettu korkeaa käytettävyyttä silmällä pitäen paremman työsaavutuksen ja tuottavuuden saavuttamiseksi.

  John Deere nostaa rimaa

  Suuret 6R-sarjan traktorit on rakennettu ylittämään odotuksesi ja maksimoimaan tuottavuutesi, kaikissa työtehtävissä. Traktorin ohjaamo on suunniteltu minimoimaan kuljettajan rasitus, jotta hän pysyy valppaana ja työsaavutus korkeana pitkienkin työpäivien aikana.

  Paranna tehokkuutta

  John Deeren filosofian mukaisesti traktorin käyttökustannusten alentaminen ei saa heikentää työn laatua. Toisin sanoen pyrimme aina kehittämään ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja samanaikaisesti alentavat kustannuksia. Suuret 6R-sarjan traktorit, joiden huoltoväli on jopa 750 tuntia, ovat saatavana äärimmäisen tehokkailla vaihteistoilla varustettuna.

  Pidemmät huoltovälit

  Entistä pidemmät huoltovälit mahdollistavat entistä pidemmät käyttöjaksot ilman häiriöitä. Tämä tarkoittaa lisääntynyttä käytettävyysaikaa, parantunutta suorituskykyä sekä alempia käyttökustannuksia. Tämä on yksi esimerkki siitä, miten John Deere kehittää tuotteita, joiden avulla olet hieman edellä muita.
 • Tekniset tiedot

  TuoteJohn Deere 6250R traktori
  Moottorin teho, (hv/kW)250/184
  Moottorin tyyppiPowerTech PSS
  VaihteistoAutoPowr 0,05 – 50 km/h
  Öljyn tuotto, (l/min)160
  Takanostolaitteen nostokyky, (kg)10 400
  Etunostolaitteen nostokyky, (kg)5000
  Ohjaamon tyyppiComfortView-ohjaamo, jossa 2 panoraamaovea tai B-pilari vasemmalla puolella ja 4. sukupolven CommandCenter
  Polttoainesäiliön tilavuus, (l)470
  Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)2550/3250/5190
  Paino, (kg)9300
  Akseliväli, (mm)2900
  Eturenkaat600/70R30
  Takarenkaat650/85R38

  Videot ja esitteet