Hankkija vahvistaa palvelutarjontaansa uudella työkoneiden vuokrauspalvelulla!

Hankkija Rent -konevuokraus

Hyvinkää

Hankkija lanseeraa uuden Hankkija Rent –työkoneiden vuokrauspalvelun KoneAgriassa Tampereella 12. –14.10.2017. Hankkija Rentin avulla pyrimme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tilapäisiin ja sesonkiluonteisiin työkonetarpeisiin. Erityisesti sesonkien aikana riittävän suuri konekapasiteetti on ratkaisevan tärkeää maatalousyritysten toiminnan sujuvuuden kannalta. Rent-palvelun avulla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kasvattaa konekapasiteettiaan joustavasti tarpeen mukaisesti.

Työkoneiden vuokraamisesta seuraavat hyödyt:

John Deere 6195M
  • Koneet ovat aina työkunnossa ja käyttövalmiina
  • Konekanta joustaa työtarpeen mukaan
  • Et maksa koneiden seisottamisesta
  • Koneisiin sitoutunutta pääomaa vapautuu muuhun käyttöön
  • Vuokraamisesta aiheutuneet menot ovat vähennyskelpoisia verotuksessa
 
Manitou MLT 630

Hankkija Rentin vuokrakonekalusto kattaa laajasti koko John Deere -traktori- ja Manitou-kurottajamallistomme. Tulevaisuudessa valikoimaa on tarkoitus kasvattaa myös Avant-pienkuormaajilla. Vuokrattavana on sekä uusia että vähän käytettyjä koneita moneen työhön ja erilaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy sekä vankkaa perustekniikkaa että alan parhaita automaatio- ja tiedonkeruujärjestelmiä hyödyntäviä koneita niitä tarvitseville.

 

Traktoreiden ja kurottajien vähimmäisvuokra-aika on neljä viikkoa ja minimiveloitus tältä ajalta on 200 tuntia, joka veloitetaan asiakkaalta ennen koneen luovutusta. Ylimenevät tunnit laskutetaan asiakkaalta vuokrajakson päätyttyä. Hankkija tarjoaa vuokraamilleen työkoneille täysarvo- ja konerikkovakuutuksen. Hankkija Rent -palvelu on saatavilla Hankkijan Konekeskuksista kautta maan. Konekeskustemme ammattitaitoiset konemyyjät antavat lisätietoa koneiden vuokraamisesta.

Hankkija Rent -palvelu on saatavilla konekeskuksistamme kautta maan:
Hyvinkää Peltokuumoltantie 4 05800 HYVINKÄÄ
Kokkola Heinolankaari 10 67600 KOKKOLA
Kouvola Kaitilankatu 5-7 45130 KOUVOLA
Kuopio Takojantie 3 70900 TOIVALA
Oulu-Kempele Zatelliitintie 10 90440 KEMPELE
Seinäjoki Latvalantie 4 60510 HYLLYKALLIO
Tampere Nuutisarankatu 35 33900 TAMPERE
Turku Jonkankatu 3 20360 TURKU