Hyvä SSO Maatalouden asiakas, tervetuloa asioimaan Hankkijalle!

Hankkijan myymälä ja myyntitoimistot siirtyvät tutuille paikoille. Hankkija remontoi SSO Maatalouden myymälätiloja Salossa Örninkadulla ja myymäläpalvelut siirtyvät remontin ajaksi Örninkadulta naapurissa sijaitsevaan Hankkijan Myllyojankadun myymälään. Tammikuussa avaamme Örninkadulla Hankkijan konseptin mukaisen täyden palvelun maatalous-, kone-, puutarha- ja harraste-eläinmyymälän ja toiminta Myllyojankadun kiinteistössä päättyy.

Somerolla Hankkija tarjoaa maatalouskaupan palvelut SSO Maatalouden entisessä kiinteistössä Ohratiellä tammikuussa tapahtuvan muuton jälkeen. Perniössä, Nummelassa ja Kemiössä Hankkija tarjoaa maatalouskaupan palvelut RTV:n rautakauppojen yhteydessä.

Örninkadulla jatkavat viljakaupan palvelut. Viljalaboratorio ja viljavarasto ovat jo avoinna ja tutut henkilöt jatkavat näitä palveluja.

Hankkijan myyntitiimi palveluksessasi

 

Hankkijan henkilökunnan yhteystiedot löytyvät kätevimmin tästä linkistä:

 

Olemme myös koonneet tähän eri tuoteryhmien henkilökunnan yhteystiedot (ellei erikseen mainittu, sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hankkija.fi):

Viljakauppa
Pertti Markula, Viljavarasto Salo 044 7705464 vilja.laboratoriosalo@hankkija.fi
Birgitta Hietanen, Viljalaboratorio Salo 044-320 5670 vilja.laboratoriosalo@hankkija.fi
Anette Tallskog, Viljatilitykset 044-320 5661
Vesa Urmas, Viljakauppa Somero 044-770 5117

Konekauppa

Salo
Aleksi Takku, Konemyynti p. 010 76 83566
Mikko Ryhtä, Varaosat p. 010 76 83546
Mikko Ryhtä, Hankkija Huolto p. 010 76 83546

Turku Konekeskus
Hyvinkää Konekeskus

Maatilan tuotantopanokset

Salo
Asiantuntijamyyjä – kasvinviljelytilat
Sampsa Peltola p. 010 76 83504

Asiantuntijamyyjä – kasvinviljelytilat
Matti Laapotti p. 010 76 83066

Asiantuntijamyyjä – kasvinviljelytilat
Iiro Lintula p. 010 76 83012

Somero
Asiantuntijamyyjä – kasvinviljelytilat
Tommi Salminen p. 010 76 84174

Kemiön myyntitoimisto (Engelsbyntie 10, 25700 KEMIÖ)
Asiantuntijamyyjä – kasvinviljelytilat
Karl-Johan Bergström p. 010 76 83587

Perniön myyntitoimisto (Haarlantie 21 B, 25500 PERNIÖ)
Asiantuntijamyyjä – kasvinviljelytilat
Thomas Örnmark p. 010 76 83597

Nummelan myyntitoimisto (Härköilänsyrjä 1, 03100 Nummela)
Asiantuntijamyyjä – kasvinviljelytilat
Jorma Leskinen p. 010 76 83593

Ammattipuutarhakauppa
Asiantuntijamyyjä – kasvinviljelytilat, Ammattipuutarhakauppa
Marja Hiltunen p. 010 76 83267
Sijaintipaikka: Salo

Asiantuntijamyyjä - kasvinviljelytilat Hyvinkää Tuotantopanokset, ammattipuutarha
Jaakko Lamminen p. 010 76 83270
Sijaintipaikka: Hyvinkää

Asiantuntijamyyjä - kasvinviljelytilat Turku, Ammattipuutarhakauppa
Anne Nurmi p. 010 76 83516
Sijaintipaikka: Turku

Asiantuntijamyyjä - kasvinviljelytilat Virkkala, Ammattipuutarhakauppa
Henrik Wikström p. 010 76 83229
Sijaintipaikka: Virkkala /Lohja

 

Maatilan tuotantopanokset

Hankkija on Suomen markkinajohtaja kaikissa maatilan tuotantotarvikkeissa. Pyydä tarjous lannoitteista, kalkista, kasvinsuojeluaineista, siemenistä, polttoöljystä, voiteluaineista, säilöntäaineista sekä maatila- ja karjataloustarvikkeista.

 

Tarjoamme kattavan valikoiman ammattipuutarhan tuotteita

Hankkija palvelee ammattipuutarha-asiakkaita tarjoten laajan valikoiman tuotantopanoksia erikoiskasvien viljelyyn. Tarjoamme saman katon alta lannoitteet, kasvinsuojeluaineet, kastelulaitteet, aaltopahvipakkaukset ja kierrätysmuovista valmistetut rasiat, katekankaat ja -muovit ynnä muut ammattipuutarhatarvikkeet. Välitämme myös istukassipulia, siemenperunaa ja tarhahernettä.

 

Viljakaupan palvelut Salossa paranevat ja tutut ostajat siirtyvät Hankkijalle

Viljakaupan palvelut jatkuvat Hankkijan toimesta, tutut henkilöt Örninkadun laboratoriossa ja viljavarastolla jatkavat palvelua. Salossa, Somerolla, Kemiössä, Perniössä ja Nummelassa jatkavat tutut ostajat. Logistiikassa tutut autoilijat jatkavat koko alueella.
Käytössämme on nyt hyvä viljakaupan palveluvarustus ja uskomme, että yhteistyö jatkuu entistä parempana koko alueella.

 

Myymme ja huollamme koneita

Hankkijan valikoimiin kuuluvat parhaat edustukset kotimaisilta ja ulkomaisilta traktori-, puimuri-, maataloustyökone- ja ympäristönhoitokoneiden valmistajilta. Hankkijan lähimmät täyden palvelun konekeskukset palvelevat Turussa ja Hyvinkäällä. Lisäksi Hankkijan Salon, Virkkalan, Loimaan ja Forssan toimipaikoissa on tarjolla kone- ja varaosamyynnin palvelut. Hankkijalla on laaja verkosto sopimushuoltajia ja Hankkijan omat huollot palvelevat mm. Salossa, Liedossa, Loimaalla ja Hyvinkäällä. Hyvinkäällä on varaosien keskusvarasto, jonka yhteydessä on myös varaosien ja muiden tuotteiden 24/7 noutopiste.

 

Rehukauppa jatkuu tuttuun tapaan

Rehukauppa jatkuu entiseen tapaan ja ruokinta-asiantuntijamme auttavat mielellään kotieläinten ruokintaan liittyvissä kysymyksissä. He myös tarjoavat tilan tarpeisiin sopivat ruokintaratkaisut.

 

Kaupankäynti Hankkijan kanssa alkaa sillä, että avaat Hankkijalle laskutustilin

Jos olet yksityinen elinkeinonharjoittaja, niin helpoin ja nopein tapa on rekisteröityä hankkija.fi -sivustolle ja luoda sinne käyttäjätunnukset. Voit samalla avata laskutustilin korkeintaan 5000 euron luottorajaan saakka. Jos tarvitset myöhemmin isompaa luottorajaa, niin voit nostaa sitä helposti ottamalla yhteyttä Hankkijan myyjään.

Jos maatila on osakeyhtiö, yhtymä tai kuolinpesä, niin silloin yhden osakkaista tulee täyttää ja lähettää Hankkijan sivustolla sähköinen tilinavauslomake. Järjestelmän kautta tilinavaus etenee helposti, sähköiset allekirjoituspyynnöt tilinavaustietojen kanssa menevät osakkaille. Kun kaikki osakkaat ovat allekirjoittaneet lomakkeen sähköisesti, hakemus menee käsittelyyn ja päätös tulee 2 vrk:n kuluessa sähköpostiin.

Rekisteröitymisen jälkeen kannattaa käydä päivittämässä Hankkijan sivuston Oma tili -osiossa maatilatiedot, yhteystiedot sekä markkinointiluvat. Tällöin saat vain sellaista markkinointiviestintää, joka on sinulle tärkeää ja vain niiden kanavien kautta, joita haluat käyttää. Oma tili -osiossa saat hyvän näkymän kaikkiin asiakastapahtumiisi Hankkijan kanssa. Sieltä näet mm. kaikki viljakaupan tapahtumat ja vilja-analyysitulokset.

Kun sinulla on laskutustili ja olet rekisteröitynyt Hankkijan sivustolle, niin voit tilata Hankkijan verkkokaupasta myös toimitusmyyntituotteita, kuten polttoöljyä.

Jos sinulla on tili, mutta et ole vielä rekisteröitynyt hankkija.fi -sivustolle, niin se kannattaa tehdä nyt

Rekisteröidy Hankkijan sivustolle ja luo käyttäjätunnukset. Linkki rekisteröitymiseen on sivuston oikeassa yläkulmassa tai pääset siihen myös tästä. Kun kirjaudut Hankkijan sivustolle, niin sinulla on käytettävissäsi Oma tili -osio, jossa saat hyvän näkymän kaikkiin asiakastapahtumiisi Hankkijan kanssa. Sieltä näet mm. kaikki viljakaupan tapahtumat ja vilja-analyysitulokset.

Päivitä siellä maatilatiedot ja yhteystietosi sekä markkinointiluvat. Tällöin saat vain sellaista markkinointiviestintää, joka on sinulle tärkeää ja vain niiden kanavien kautta, joita haluat käyttää.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat tilata Hankkijan verkkokaupasta myös toimitusmyyntituotteita, kuten polttoöljyä.

 

Ennakkomaksu- ja rahoitussopimukset tulee uudistaa

Huomioithan, että ennakkomaksut tulee jatkossa suorittaa Hankkija Oy:lle. Ennakkomaksujen suorittaminen edellyttää voimassa olevaa tiliasiakkuutta.

SSO Rauta-Maatalous Oy:n toimesta tehdyt olemassa olevat kone- tai tarvikerahoitusluotot maksetaan pois rahoitussopi¬muksessa sovitulla tavalla. Uudet rahoitussopimukset tehdään Hankkija Oy:n sopimuslomakkeilla. Hankkija Oy:n rahoitusyhteistyökumppaneina ovat OP Yrityspankki Oyj ja Danske Finance Oy.

MUISTA MYÖS HANKKIJAN SOMEKANAVAT
• Liity Hankkijan Facebook-sivun tykkääjäksi
• Liity Hankkijan Facebook-ryhmiin, joita ovat:
Hankkijan Kasvuohjelma
Hankkijan koneet
Hankkijan rehut

• Ryhdy Hankkijan Instagram-sivun seuraajaksi ja käytä tunnisteita
#hankkijankasvuohjelma
#hankkijankoneet
#hankkijanrehut

ASIAKASTIETOJEN REKISTERINPITÄJÄ MUUTTUU

Hankkija Oy on liiketoimintakaupan myötä SSO Rauta-Maatalous Oy:n henkilötietorekistereiden uusi rekisterinpitäjä. Hankkija Oy:n tietosuojaselosteet ovat luettavissa osoitteessa https://www.hankkija.fi/tietosuojaseloste. Asiakastietoja käytetään myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Voit kieltää henkilötietojesi käytön tai käyttää muita rekisteröidyn oikeuksiasi ottamalla yhteyttä Hankkija Oy:n tietosuojavastaavaan osoitteeseen tietosuojavastaava@hankkija.fi. Voit tarkistaa ja päivittää tietojasi myös itse rekisteröitymällä hankkija.fi -sivustolle ja kirjautumalla siellä Oma tili -osioon.


Lisätietoja saat Hankkijan asiakaspalvelusta: asiakaspalvelu@hankkija.fi tai p. 010 402 2020.

Hankkija Oy:n toimitusjohtajana ja salolaisella maatilalla kasvaneena haluan toivottaa Teidät kaikki tervetulleiksi Hankkijan asiakkaiksi!

Jyrki Lepistö

Hankkija Oy