John Deere laajensi polttonestetakuuta peltotöihin

John Deere polttonestetakuu

John Deere kertoi marraskuussa, että yhtiön polttonestetakuuohjelma koskee sekä pelto- että tietöitä 1. marraskuuta 2018 alkaen. John Deeren 6R-, 7R- ja 8R-sarjan kuusisylinteriset traktorit voivat osallistua laajennettuun ohjelmaan, jossa asiakkaita palkitaan rahallisesti polttonestetehokkaasta ajamisesta.

Polttonestetakuuohjelma otettiin alun perin käyttöön 7310R-traktorille kaksi vuotta sitten. John Deere on sittemmin todistanut koko kuusisylinteristen traktorien sarjan (6R–8R) tehokkuuden maantieajossa. Tämän menestyneen mallin pohjalta yhtiö on nyt päättänyt laajentaa ohjelman myös peltokäyttöön.

Ohjelmaan osallistuvat asiakkaat ja heidän jälleenmyyjänsä kirjaavat traktorin todellisen polttonesteenkulutuksen yhden vuoden toimintajakson päättyessä ja vertaavat sitä polttonesteen tavoitekulutukseen. Arvo riippuu keskimääräisestä moottorin kuormituksesta ja vaihtelee kevyen ja raskaan kuormituksen välillä. Jokaisella traktorimallilla on lisäksi oma polttonestetavoitteensa.

Jos polttonesteen kokonaiskulutus on ylittänyt John Deeren tavoitetason, asiakas saa hyvityksen yhtiöltä. Jos traktori kuluttaa tavoitetasoa vähemmän, tehokkaampien koneiden omistajat saavat silti hyvityksen, sillä jokaisen säästetyn litran hinta korvataan heille kaksinkertaisena. Kokonaisarvo määritetään paikallisen polttonestehinnan mukaan.

Uusi polttonestetakuuohjelma koskee osallistumiskriteerit täyttäviä uusia traktorimalleja, jotka on tilattu 1.11.2018 jälkeen. Lisäksi John Deere tarjoaa asiakkailleen ylimääräisenä etuna myös traktoreiden optimointiohjelman.

Kokemus on osoittanut, että myös täysin koulutetut kuljettajat voivat vähentää polttonesteen kulutusta jopa 20 prosenttia. Optimointiohjelma on osa FarmSight-täsmäviljelypakettia, joka on pakollinen kaikille polttonestetakuuohjelman käyttäjille.

Siihen sisältyy John Deere -toimintokeskuksen ensimmäinen peruskäyttöönotto MyJohnDeere.com-sivustolla, kausittainen puhelintuki ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Kun jälleenmyyjä on hyväksynyt koneen polttonestetakuuohjelmaan, asiakkaan on annettava nimenomainen suostumuksensa tietojen käyttöön MyJohnDeere.com-sivustolla olevan suostumustoiminnon kautta.

Uusi laajennettu polttonestetakuuohjelma otetaan käyttöön kaikissa EU28+ -maissa. Lisätietoja saat lähimmältä Hankkijan traktorimyyjältäsi.

*Polttoainetakuu ohjelma tarjolla 31.10.2019, kaikkiin uusiin 6R (6-sylinteriset), 7R- ja 8R-sarjan traktoreihin mitä ei ole jälleenmyyty eikä ostettu tai leasing-rahoitettu näiden päivämäärien ulkopuolella. Takuuohjelma edellyttää FarmSight-palvelusopimuksen. Takuuohjelma on voimassa pelto- ja tieajoon (yli 20km/h) JDlink:in kautta kerättyihin tietoihin. Ota yhteyttä Hankkijan konemyyjään saadaksesi lisätietoja ilmoittautumisprosessista.