Koneet kuntoon -päivät saapuvat varaosamyymälöihimme!

Koneet kuntoon -päivät varaosamyymälöissä!

Tervetuloa laittamaan koneet kuntoon!

Hankkijan perinteiset Koneet kuntoon -päivät järjestetään jälleen maalis-huhtikuussa varaosamyymälöissämme kautta maan! Päivät alkavat Lahdesta 20.3. ja kiertävät myymälöissä kuukauden ajan päättyen Nivalaan huhtikuun 20. päivä.

Tule paikan päälle lähimpään myymälääsi tapaamaan asiantuntevia kone- ja varaosamyyjiämme sekä yhteistyökumppaneitamme eri huippumerkeiltä. Koneet kuntoon -päivien ajan myymälät ovat myös pullollaan loistavia kampanjatuotteita ja -tarjouksia! Ohessa niistä muutamia:

 
Teboil Monitra Super -öljy
» Tutustu tarkemmin ja tilaa tuote suoraan verkkokaupasta

Teboililta uusi huippuluokan yleisöljy maatalouteen

Uuden Teboil Monitra Super 10W-40 -yleisöljyn suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti maataloudessa käytettävien koneiden kasvaneet moottoritehot. Suomessa valmistettu uutuusöljy sopii sekä moottori- että voimansiirtokäyttöön monissa erimerkkisissä traktoreissa ja työkoneissa. Laajan käyttölämpötila-alueen ansiosta öljy sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön suomalaisissa sääolosuhteissa. Korkea kuumaviskositeetti takaa luotettavan voitelun myös raskaammassa käytössä.

Paksumpi öljy auttaa vähentämään öljyn kulutusta kuluneemmissa moottoreissa. Teboil Monitra Super 10W-40 -öljyssä on voimakas paineenkesto- ja kulumisenestolisäaineistus sekä tehokkaat puhtaana pitävät ominaisuudet. Se sopii moniin portaattomiin CVT-tyyppisiin vaihteistoihin, joissa vaatimuksena on SAE 40 -viskositeettiluokan STOU-öljy.

 

 
Astinlauta kokoontaittuva alumiinia

Alumiininen astinlauta turvalliseen työskentelyyn Astinlauta on helppo asentaa esimerkiksi perävaunun laitaan. Kokoontaittuvan rakenteen ansioista astinlauta voidaan tarvittaessa kääntää laitaa vasten, jolloin se ei haittaa työntekoa.

 

 
Tynnyripumppu muovia

Monipuolinen tynnyripumppu helpottaa elämää Laadukkailla Viton tiivisteillä varustettu pumppu soveltuu useimmille maataloudessa käytettäville nestemäisille aineille: dieselille, jäähdytinnesteelle, lasinpesunesteelle, AdBluelle sekä liuotinpesuaineille.

 

 
LED-Ruiskuvalosetti
» Tutustu tarkemmin ja tilaa tuote suoraan verkkokaupasta

Pisarat silminnähden tarkasti kasvustoon Kasvinsuojeluruiskun puomistoon asennettavat ruiskutusvalot helpottavat työskentelyä ja auttavat havaitsemaan suuttimien oikean toiminnan valaisemalla sumutuskuvion. Valaisinten suuren valotehon ansiosta vuorokaudenajalla ei ole merkitystä, sillä ne toimivat sekä valoisalla että hämärässä.

 

 

Tarkasta oman myymäläsi päivien ajankohta alla olevasta luettelosta ja tule paikan päälle!