Krone -Nurmikoneet

Säilörehu on karjankasvattajan tärkein hyödyke. Säilörehun laatu onkin tärkein tekijä ruokinnan onnistumisen kannalta ja suurin vaikuttaja liha- ja maitotuotokseen. Laadukkaan säilörehun korjuuseen tarvitaan laadukkaat ja luotettavat työkoneet.
Krone on Saksalainen maatalouskonevalmistaja, jonka historia ulottuu yli 100 vuoden taakse, valmistaen laadukkaita ja luotettavia maatalouskoneita.

Hakkijalta Uudet ja käytetyt koneet vielä tulevalle kasvukaudelle!

PAALAIMET

Krone paalainkäärijä

Kronen pyöröpaalainten monipuolisuus ja korkea käyttöaste ovat keskeisiä tekijöitä kustannustehokkaassa pyöröpaalien teossa. Tiiviit paalit takaavat laadukkaan säilörehun.

NIITTOKONEET ja NIITTOMURSKAIMET

Krone niittokone

KRONE niittomurskain murskaa niitetyn kasvuston tasaisesti koko työleveydeltä, jolloin kasvimateriaalin kuivuminen nopeutuu, pellolla kulkemisen tarve vähenee ja valmistettavasta rehusta tulee erittäin laadukasta.

KARHOTTIMET

Krone karhotin

Krone karhottimissa on monipuoliset ja tarkat säätömahdollisuudet sekä riittävästi kannatuspyöriä. Kronen karhottimet tekevät puhdasta jälkeä kaikissa olosuhteissa.

NOUKINVAUNUT

Krone -Noukinvaunu

Kronen noukinvaunuja voidaan käyttää sekä kuljetusvaunuina nurmen korjuussa että itsekuormaavina ja itsepurkavina vaunuina, jotka kuljettavat rehun hallitusti.


Vaihtokone on erinomainen vaihtoehto.

Oletko aikeissa päivittää korjuukalustoa? Hankkija tarjoaakin kattavan valikoiman erinomaisia vaihtokoneita loistavalla hinta-laatusuhteella.

Laadukkaita ja erittäin hyväkuntoisia Krone -Nurmikoneita löytyy varastosta vielä hyvin. Hyväkuntoinen vaihtokone on erinomainen valinta kaikenkokoisille tiloille.

Kysy lisää lähimmästä Hankkija toimipisteestä!